Nota? Pe din două sau plătește ea!

Cine plătește la o întâlnire: fata sau băiatulDacă ai citit câteva texte de pe acest blog, probabil c-ai observat deja.

Unele sfaturi par să contrazică total ceea ce credeai că trebuie să faci în relație cu femeile.

Mai mult, par să contrazică nu doar ceea ce credeai tu, dar și ceea ce s-ar putea numi bun simț.

Adică poți avea impresia că eu încerc să te sabotez spunându-ți să faci lucruri care le vor determina pe tipele cu care vei avea de-a face să fugă de tine, să te considere un individ plin de el sau chiar un ciudat.

În realitate, fiecare text de pe acest site face o muncă foarte grea – se luptă cu toate convingerile greșite care ți s-au lipit de-a lungul vieții de minte.

Se luptă cu toate acele sfaturi de doi bani pe care le-ai citit pe alte site-uri, toate acele sfaturi bine intenționate date de părinți, prieteni sau chiar de tipele de care ești atras.

Când vine vorba de-a ieși cu o tipă în oraș, am un nou sfat controversat de dat.

Un sfat care le irită la culme pe tipele care mai citesc ce scriu eu pe aici și care-i face să scheaune pe mulți dintre flăcăii castrați care știu ei mai bine cum se face.

Câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte să plătești nota

Tradițional, se spune că bărbatul ar trebui să plătească nota.

Asta spune societatea și ăsta e reflexul multor bărbați.

De ce se întâmplă asta e un aspect puțin analizat. Până la urmă, o bună parte din viață ne-o trăim pe pilot automat. Nu ne analizăm multe dintre alegeri pentru că atât timp cât sunt acceptate social, le considerăm bune.

Totuși, va trebui să înțelegi ceva despre societate în general și despre majorități în special.

Societatea impune reguli care fac tolerabil traiul împreună, nu neapărat impune cele mai bune reguli.

Apoi, majoritățile sunt, în general, foarte proaste.

E important să reții faptul că majoritățile sunt în general foarte proaste pentru ca-n viață să nu mai ai reflexul de-a urma turma, ci să ai reflexul de-a gândi cu mintea ta.

Nu vreau să intru acum în amănunte, dar îți pot da rapid un exemplu în care majoritățile sunt proaste: Seducția.

În seducție, majoritatea bărbaților se descurcă dezastruos.

Când spun că bărbații sunt proști în seducție n-o spun cu dispreț, o spun ca un om care face o constatare pe baza faptelor.

Majoritatea bărbaților au dificultăți majore când vine vorba să cucerească o femeie. Nu știu ce au de făcut, nu știu cum să se poarte, cum să vorbească, ce atitudine sau reacții să aibă.

Prin urmare, fac lucrurile ușor instinctual sau după cum au ajuns ei la concluzia să le facă în funcție de filmele pe care le-au văzut, filmele pe care nu le-au văzut sau sfaturile pe care le-au primit de la persoane slab pregătite să ofere asemenea sfaturi.

Din această ignoranță se naște acea atitudine a bărbatului care are impresia că femeia este un soi de monstru care trebuie impresionat și mulțumit.

Din păcate, „impresionat” înseamnă acele situații în care bărbatul se dă peste cap de-o manieră penibilă să câștige apreciarea femeii, iar „mulțumit” înseamnă acele situații în care bărbații renunță total la orice urmă de personalitate și încearcă efectiv să-și cumpere sub diverse forme relațiile.

În fine, aș vrea să mai știi că atunci când vei aplica sfaturile mele, anumite situații ți se vor părea incomode.

Nu te sfătuiesc să faci acele lucruri ca să-ți fie greu, ci din două motive simple: să-i arăți ei că nu ești precum ceilalți bărbați și să crești tu ca bărbat.

Sfaturile mele te schimbă.

Vrând-nevrând te schimbă.

Când pui în aplicare ceea ce-ți spun eu, te schimbi ca bărbat, crești ca bărbat, îți desenezi un contur masculin în ochii femeilor care te atrag, dar și-n proprii tăi ochi.

Cine plătește nota când ieși cu o fată în oraș?

Răspunsul la această întrebare este unul simplu: depinde.

Dacă inviți o fată în oraș după metoda Alex David, ea-și va plăti nota ei și tu-ți vei plăti nota ta.

Cel puțin teoretic, cam așa se va întâmpla.

În unele situații, în funcție de ceea ce veți vorbi în timpul acelei întâlniri, se poate ajunge ca ea să-ți plătească și nota ta.

Repet, în funcție de ce vorbiți.

Pentru că dacă lucrurile merg foarte bine și ea-i scursă după tine, poți ca atunci când vine nota de plată să spui glumind ceva de genul

Te las pe tine să faci cinste. În felul ăsta, vei avea siguranța că te vei vedea din nou cu mine. Voi fi nevoit să-mi iau revanșa și să te scot eu-n oraș data viitoare. În plus, sunt deja o grămadă de flăcăi dornici să-ți plătească nota, dar unde mai găsești tu-n tip căruia să-i plătești nota?

Vezi tu, majoritatea bărbaților n-au curaj să facă asta, chiar dacă e vorba de a spune-n glumă aceste cuvinte.

Cumva, într-un soi de glumă serioasă, ce-i drept 🙂

Majoritatea femeilor chiar îți vor spune că dacă spui așa ceva, vei părea un mocofan.

În primul rând, dacă i-ai stârnit atracție, poți fi inclusiv mocofan.

Te va plăcea oricum.

De fapt, îi vei da tu voie să te placă oricum.

În al doilea rând, poți face asta ca să pregătești următoarea întâlnire cu ea. Te poți folosi de acele cuvinte ca să o suni în altă zi și să-i spui tot glumind ceva de genul:

Miercuri sau vineri seară sunt disponibil să mă revanșez și să te scot în oraș. Alege una dintre zile, nu te lăcomi la amândouă, te rog.

Vezi, lucrurile depind de cum ai invitat-o-n primă fază și de ce ați vorbit în a doua fază.

Dacă ai invitat-o clasic, așa cum invită majoritatea oamenilor – „Diana, ai dori să ieși sâmbătă la un prânz cu mine?”, atunci se presupune că tu plătești nota.

Ai invitat-o clasic, plătești clasic. Fără discuții.

Sigur, uneori, între momentul în care ai lansat invitația clasică și momentul în care chelnerul aduce nota, s-ar putea să fi citit ceva pe acest blog și să fii în stare să duci discuția cu ea de-o manieră care să-ți permită s-o faci pe ea să plătească.

De ce ai pune o tipă care-ți place să plătească nota în oraș?

Pentru că dacă-ți place tipa respectivă, partea slabă din tine va fi tentată să-i facă pe plac sub tot felul de forme, inclusiv prin plătirea notei.

Nu-nțelege din asta că e mare scofală să plătești o notă, înțelege doar că ai nevoie din când în când de anumite modificări ale modului în care acționezi pentru a te diferenția de majoritatea bărbaților.

Nu e obligatoriu să procedezi așa cum îți spun eu în această privință. Poți să plătești câte note vrei, indiferent cum ai lansat invitația în oraș.

Totuși, trebuie să găsești privințe în care să te diferențiezi de ceilalți bărbați.

Din punctul meu de vedere, o ieșire în oraș poate fi un astfel de moment, de asta te și sfătuiesc să procedezi de-o asemenea manieră.

Vei spune că e dificil să faci asta, iar eu îți voi spune că sunt de acord cu tine.

Cu cât ai mai puțină experiență în relație cu femeile, cu atât ți se va părea mai dificil, mai exagerat, mai lipsit de bun simț să faci asta.

De altfel, majoritatea bărbaților vor fi de acord cu tine, că nu se face așa ceva. Totuși, eu ți-am spus deja că majoritățile sunt proaste.

Că majoritatea bărbaților sunt ignoranți când vine vorba de seducție. De ce ai face lucrurile la fel ca unii care nu se pricep? 🙂

Apoi, majoritatea femeilor îți vor spune că așa ceva nu se face. Că e semn de imaturitate și că ele n-ar ieși cu un astfel de bărbat.

Pe de o parte, știi deja că nu trebuie să iei în considerare sfarturile primite de la femei.

Pe de alta, e important să reții că între ceea ce spune o femeie și ceea ce face o femeie poate să fie o diferență uriașă.

Mai exact, o femeie îți poate spune cu toată sinceritatea că ea n-ar dori să aibă de-a face cu un bărbat care-o pune chiar și-n glumă să-i plătească nota, dar aceeași femeie s-ar putea să nu se mai sature de bărbatul respectiv când vine vorba de interacțiunea cu el în realitate.

Între ce ar face o femeie și ce face în realitate chiar pot fi mari diferențe. Nu uita asta când auzi femeile spunându-ți ce ar trebui să faci sau cum ar trebui să se poarte un bărbat.

Și nu uita să te amuzi pe seama lor când țin astfel de prelegeri.

Niciodată nu uita să te amuzi pe seama lor. Undeva, în străfundurile lor, le place să fie necăjite de bărbații care nu le ascultă sfaturile.

În fine, te pun să faci lucruri dificile pentru tine ca să crești ca bărbat.

Nu vei crește făcând ce face toată lumea sau făcând lucruri care-ți sunt comode. Din contră, dacă faci ce face toată lumea-n seducție, vei regresa ca bărbat.

Vei ajunge să ai deprinderi și credințe deformate.

În schimb, când faci lucruri care nu-ți sunt confortabile, crești rapid ca bărbat. Nu degeaba se spune că principalul dușman al nostru e dragostea de confort.

Da, e ușor de spus, dar tu cum ai procedat când ți-a plăcut mult o tipă?

Întotdeauna scriu aici lucruri inspirate din experiențele mele.

De asta pe acest site nu găsești genul de texte pe care le găsești pe alte site-uri. Spre deosebire de alții, eu nu traduc texte de pe afară.

De asta vezi aici lucruri originale și nu vezi tot felul de englezisme în exprimarea mea – vorbesc despre realitatea mea și despre realitatea celor care-mi urmează sfaturile.

În fine, cum am proceda eu de-a lungul timpului?

Cu cât mi-a plăcut mai mult o tipă, cu atât am fost mai „zgârcit” în a mă oferi să plătesc la prima ieșire-n oraș.

Cei care sunteți abonați, probabil că știți povestea tipei care mi-a dat papucii și apoi, peste ani, m-a cerut de soț.

Ei, tipa aceea chiar mi-a plăcut foarte mult.

Atât de mult încât am fost tentat să îmi încalc propriile reguli.

Totuși, ca ea să ajungă apoi să mă ceară de soț înseamnă că am făcut niște lucruri corect, inclusiv în aspecte aparent mărunte, precum subiectul notelor de plată pentru ieșirile în oraș.

De exemplu, eu sunt sunt fanul unei echipe de fotbal din România.  Și la-nceputul relației noastre, am luat-o la un meci.

Cum am invitat-o?

Simplu, i-am spus că joi merg la un meci din Europa League și că dacă vrea, poate să meargă cu mine.

A vrut să meargă cu mine, așa că și-a plătit biletul. Știu, majoritatea bărbaților ar fi făcut cinste cu acel bilet, dar invitația mea a fost simplă – eu mă duc, dacă vrei să te iau cu mine, poți veni.

La vreo 20 de minute după ce am ajuns pe stadion, a constat că voia să meargă la toaletă neapărat.

Era frig, iar unele femei au obiceiul să se pișulească des în condiții de astea. Problema era că pe acel stadion, existau niște bude ordinare, de alea turcești, de ieșeau șobolanii și te mușcau de fund dacă le foloseai.

I-am spus că nu sunt condiții, așa că ea a făcut ce-ar fi făcut orice tipă faină într-o astfel de situație – mi-a cerut să plecăm 🙂

Ce-ar fi făcut majoritatea bărbaților?

Ar fi înțeles situația și ar fi plecat, mai ales că era o fază a interacțiunii în care bărbații chiar își dau silința să fie protectivi, atenți, dornici să facă pe placul tipelor cu care au de-a face.

Deși-mi plăcea mult tipa, chiar foarte mult, m-am oferit doar s-o conduc până la ieșirea de pe stadion. Ajungea la fel de repede și singură acasă, nu era nevoie să meargă cu mine. Eu venisem pentru meci în primul rând și voiam să-l văd.

De ce am procedat așa?

Pentru că-mi plăcea tare mult tipa respectivă și știam că voi fi tentat să mă port ca un disperat dacă-mi încălcam principiile.

S-a supărat că am refuzat-o?

Mai degrabă a fost surprinsă.

Fiind o tipă care arată bine și obișnuită să i se facă pe plac, nu se aștepta să-i spun c-o duc doar până la ieșirea din stadion. Și asta abia când vine pauza.

A stat cu mine până la finalul meciului, așa că atunci când mă vede, îmi reproșează uneori în glumă că am pus-o să-și plătească biletul și că nu am plecat cu ea deși chiar avea nevoie la toaletă.

De ce a ținut minte așa ceva?

Pentru că niciodată nu mai ieșise cu vreun bărbat care să nu-i fi făcut cinste și niciodată nu fusese refuzată de vreun bărbat când ceruse ceva de genul acela.

PS: dacă te interesează ce ai de făcut pentru a determina o tipă să facă ea primul pas spre tine în anumite situații, ia-ți acest ghid:

 

De la Sărut la Sex

 

 

Foto: N08

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.