Ce să faci și ce să nu faci după ce i-ai stârnit atracție unei femei

Cum să fii bărbat toată viața ta

Știi de ce site-ul acesta se numește Fii bărbat! și nu altfel?

Dincolo de faptul că e rodul creativității unui tip cu o inteligență incredibilă, un aspect fizic uluitor, geacă verde, blugi albaștri și păr tuns scurt, această denumire trebuia să  cuprindă în totalitate o filozofie de viață și chiar mai mult de-atât.

În mare, așa cum spun și eu, cum spune și tipul cu geacă verde și blugi albaștri, e suficient să fii bărbat în relație cu femeile din jur și-n relație cu tot ceea ce trăiești tu pentru a duce o viață interesantă din foarte, foarte multe puncte de vedere.

Ceea ce e însă important să știi tu este că îndemnul de-a fi bărbat nu este unul care să presupună limite în ceea ce privește ariile de manifestare sau timpul de manifestare.

Când și cât timp trebuie să fii bărbat

Când spun “arii de manifestare”, evident că nu mă refer doar la diversele interacțiuni cu femeile care te atrag.

Mă refer și la faptul că trebuie să fii bărbat și când inteacționezi cu familia ta, cu prietenii tăi, cu oamenii din jur.

Trebuie să fii bărbat când muncești, când te distrezi, când mânânci, când te plimbi, când saluți, când privești, când zâmbești, când nu zâmbești, când respiri…

Din faptul că ești bărbat încep să decurgă o grămadă de lucruri indiferent că unora le place sau nu. Înțeleg, comercianților le-ar veni poate mai ușor să facă un singur efort de marketing și să vândă un singur tip de produs femeilor și bărbaților.

Totuși, tu ești bărbat și asta te face diferite nu doar de femei, ci chiar și de orice alt bărbat.

E un farmec aparte în devenirea oricărui adolescent care devine bărbat și în devenirea oricărui purtător de sex masculin care devine cu adevărat bărbat. Acel farmec aparte ține și de unicitate, de originalitate, de manifestarea personalității inclusiv prin prisme testosteronice.

Ești bărbat nu doar prin deținerea a două testicule, ci mai ales prin faptele și atitudinile din care rezultă că ai avea 3 coaie în orice manifestare a ta.

Atenție, nu vorbesc aici de teribilism sau de acte care să demonstreze cine știe ce curaj prostesc. Asta pentru că nu vorbesc de prostie, vorbesc despre a fi bărbat.

Or bărbații nu fac efortul de-a demonstra cuiva din exterior ceva, au suficient de muncit în relație cu ei înșiși pentru a fi mai mult decât sunt, n-au energie de pierdut aiurea.

Ești și trebuie să fii bărbat în orice interacțiune cu excepția situațiilor în care joci într-o piesă de teatru rolul unui bărbat care nu este bărbat. Atunci ești scuzat, mai ales că bărbații au o înclinare spre jocul actoricesc ieșită din comun.

Vorba ceea, pentru artă, merită efortul.

Altfel, singura artă în are trebuie să te desăvârșești este arta de-a fi bărbat.

De asemenea, e important să reții că a fi bărbat nu este o chestiune de moment, ci o chestiune de momente nesfârșite.

Unii vin aici, citesc blogul, se abonează sau cumpără ghidurile Fii bărbat! și-ncep să aplice sfaturile mele despre seducție. Văd că tipa pe care vor s-o cucerească își schimbă atitudinea față de ei sau văd că femeile cu care interacționează le acordă brusc o atenție neobișnuită.

În acel moment, au impresia că au dat lovitura.

Din păcate, în acel moment, mulți încep să-și dea lovitura. Dacă am fi undeva pe-un șantier sau în atelierul unui tâmplar, am putea spune metaforic faptul că-și dau cu tesla-n coaie.

De ce spun asta?

Pentru că după ce descoperă forța unora dintre sfaturile mele, au impresia că asta a fost totul. Că au câștigat.

Fals.

A fi bărbat nu înseamnă să obții o victorie de moment și apoi să revii la atitudinea căcăcioasă de dinainte să fi citit vreun rând de pe blogul meu sau din ghidurile mele.

Erorile pe care tu nu trebuie să le faci

Simplu fapt că ți-a dat numărul după ce l-ai cerut așa cum te-nvăț eu nu e suficient ca să fii sigur că va dori să aibă de-a face cu tine și-n continuare.

Pentru ca ea să-și doreacă asta, tu trebuie să fii atent, foarte atent la un singur lucru.

Din momentul în care începi să ai de-a face cu o femeie, trebuie să fii foarte atent la un singur lucru: cum te vei purta cu tine însuți.

Repet, trebuie să fii atent la un singur lucru: cum te vei purta cu tine însuți.

Probabil că e enervant să vezi că-ți repet aceeași ideea de două ori, dar pe mine nu mă interesează ce te enervează, mă interesează ce-ți intră-n cap. Ai parte de suficiente sfaturi prostești peste tot, măcar când treci pe aici să rămâi cu ceva important și folositor.

Ideea este că inclusiv felul în care te vei purta cu ea se naște din felul în care te porți cu tine însuți. Din ceea ce crezi tu despre tine.

Din ceea ce faci tu din tine se nasc toate reacțiile pe care le ai în interacțiune cu ea.

Dacă tu te porți cu tine însuți ca și când ai fi un lăbar trist, atunci poți fi sigur că vei reacționa și-n relație cu ea ca și când ai fi un lăbar trist.

Dacă tu faci din tine un bărbat, atunci fii sigur că se va purta cu tine așa cum o femeie se poartă cu un bărbat.

Apropo, “lăbar trist” este un fel de pleonasm.

Labagii sunt aproape întotdeauna triști, iar masturbarea este una dintre cele mai sigure metode de epuizare a energiei masculine. Îți voi povesti mai multe altădată despre acest subiect foarte important, acum ai putea să pui mâna dreaptă-n altă parte. De exemplu, să pui mâna și să citești  Stai drept!.

În fine, dacă ai ieșit cu ea la o întâlnire, nu te entuziasma atât de tare pe seama acestui succes încât să-i dai apoi mesaje din categoria “ce bine m-am simțit cu tine, sper că și tu te-ai simțit la fel”.

Dacă ea te sună, nu transforma convorbirile cu ea în nesfârșite discuții despre nimic, despre ce-ai făcut tu, despre ce-a făcut ea. Discuțiile din categoria “cum a fost ziua ta?” le poți avea oricând cu condiția să fie scurte, foarte scurte.

În rest, rezervă-le pentru mesele-n familie pe care le vei lua cu soția ta.

Dacă ai determinat-o pe ea să te sărute, nu te entuziasma atât de tare încât să te apuci să-ți declari sentimentele pe care le ai și pe cele pe care-ți închipui că le ai. Ca să ai o prietenă sau ca să ai de-a face cu o femeie, nu trebuie să porți o discuție cu ea în care să-i spui că o iubești sau că ai vrea să fiți împreună.

A văzut deja asta prin filme, a văzut deja asta în experiențele ei trecute, nu ai face decât să o convingi că ești mort după ea și să-i sădești prima recoltă de plictis.

Sau, mai grav, că ești genul de disperat care vrea să se-nsoare sau să aibă neapărat pe cineva care să-i umple viața goală de zi cu zi.

De cele mai multe ori, este suficient să-i spui ceva de genul:

“Când ești cu mine, îți dau voie să fii a mea”.

Spune-o cu o aroganță glumeață, va înțelege tot ce este de înțeles. Posibil să se enerveze, posibil să se topească toată în ciudat faptului că ai formulat lucrurile de-o asemenea natură.

Veți ști însă amândoi că ai spus un adevăr.

Ca bărbat, tu decizi pentru tine, așa că tu trebuie să dai voie cuiva să se bucure sau nu de tine.

Ca femeie, va fi încântată să “aparțină” unui bărbat care este cu adevărat bărbat.

Asta cu excepția situațiilor în care ea este genul care merge des la întruniri ale mișcărilor feministe, își taie singură porcul, nu crede-n epilat și-i place să-i spui Dan în loc de Daniela.

Nu mai vorbesc de faptul că o astfel de idee, astfel de cuvinte reprezintă ceva ce, foarte probabil, nu a mai auzit vreodată.

Nu pentru că femeile se feresc de tipii nepoliticoși, ci pentru că femeile au rar parte de bărbați.

De ce erorile făcute după ce ai stârnit-o sunt periculoase

După ce i-ai stârnit atracție unei femei printr-o atitudine clasic masculină, te sfătuiesc să fii bărbat în continuare.

Din păcate, prea mulți bărbați cred că e mai ușor pentru ei să nu fie bărbați și se opresc din a fi ceea ce trebuie să fie.

Se opresc din a fi bărbați după ce încep relații clasice sau după ce au reușit să stârnească atracție tipei cu care ies.

Mare, mare eroare.

Atât de mare încât stă la baza majorității situațiilor în care ea renunță la tine sau în care ea, elegantă cum este, îți propune să luați o pauză.

Nu, nu ia pauză ca să-și pună ordine-n gânduri chiar dacă ea poate fi convinsă că de asta a spus “piua”.

Vrea pauză ca să nu mai fie nevoită să aibă de-a face cu tine.

Nu mai vrea să te vadă cu stări specifice prietenelor sale când sunt la ciclu, nu mai vrea să te vadă că-i ceri părerea pentru absolut orice, nu mai vrea să te audă folosind abuziv tot felul de alinturi care ție și producătorilor chinezi de cadouri pentru Sfântul Valentin vi se par drăguțe.

Ar vrea să aibă de-a face cu un bărbat, eventual cu cel care a agățat-o la un moment dat și a făcut-o să stea cu ochii pe telefon în dorința nebună de-a nu pierde cumva vreun apel sau vreun mesaj.

Poți să fii din nou acela?

Sigur, poți fi, doar că de data asta îți va fi un pic mai greu decât prima dată.

Nu doar că a văzut laturi ale tale care-i inspiră mai multă milă decât știrile despre atentatele din Pakistan, dar va pune sub semnul întrebării orice schimbare bruscă ai face.

Dacă-ți schimbi brusc comportamentul, va bănui că simulezi, dar nu contează ce bănuiește ea, contează ce bănuiești tu despre tine însuți: faci schimbările pentru că simți că e cazul să le faci sau le faci pentru că vrei să verifici ce iese?

Unii bărbați îmi scriu și-mi spun că dacă aplică din nou sfaturile mele după ce au făcut tot felul de erori penibile, tipele în cauză se vor prinde că fac ceva fals și îi vor respinge-n continuare.

Parțial, au dreptate.

Femeile se prind ușor când simulezi lucruri, dar asta nu-nseamnă că dacă se prind se vor și supune logicii.

Simplu fapt că o femeie știe că tu ești un papă lapte nu e suficient pentru a o face să te respingă în momentul în care acționezi total diferit comparativ cu un papă lapte.

Femeile au capacitatea de-a fi logice, dar au și dorința de-a interacționa cu bărbați care sunt bărbați.

Dorința lor este aproape întotdeauna mai mare decât logica lor. De asta e mai ușor să asociezi dorința cu o femeie decât cu matematica. Nu că bărbații ar fi cu mult mai breji, dar par matematicieni mai buni, șahiști mai buni, bucătari mai buni etc. (asta e doar pentru tipele care se bucură când citesc că bărbații ar fi superiori femeilor).

Bun, ce-nseamnă asta?

Că-n ciuda faptului că o schimbare bruscă a comportamentului tău li se va părea suspectă, dorința lor de-a interacționa c-un bărbat le va face să căute orice semn mărunt din care să reiasă tu ești altfel decât logica ei îi spune că ești.

De asta, femeile iubesc schimbările când vine vorba de transformarea unui papă lapte într-un papă carne.

Sigur, va avea unele rețineri, dar comportamentul tău trebuie să i le zdruncine.

Cum faci asta? Prin atitudine, vorbe și fapte.

Într-o postare viitoare îți voi da mai multe amănunte legate de cum să faci aceste schimbări.

Sau poți să citești în amănunt despre aceste lucruri și nu numai chiar aici:

Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină 

 

Foto: Lorax Girl

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.