Ce poți învăța despre seducție dintr-o comedie franțuzească

Ce te învață despre seducție o comedie franțuzească

Le Placard (2001) este un film aparte.

Dincolo de faptul că-i o comedie bună, te-nvață și câteva lucruri importante despre ce-nseamnă să fii bărbat și ce-nseamnă să nu fii bărbat.

Dacă vrei să vezi filmul și să fii surprins total de acesta, nu citi ce-ți spun eu în continuare.

Dacă vrei să vezi filmul și să fii doar parțial suprins de acesta, citește cu atenție mai departe.

Despre ce-i vorba în mare

François Pignon (Daniel Auteuil) este un contabil care află că va fi concediat de șeful companiei pentru care lucra.

Viața sa era nu doar lipsită de orice strălucire, dar putea fi considerată chiar o ruină emoțională – soția sa divorțase de el, iar relația cu fiul său era aproape inexistentă – așa că François este tentat să se sinucidă.

Întâmplător, un vecin homosexual îi zădărnicește planul și, mai mult, îl învață ce are de făcut pentru a scăpa de pericolul concedierii.

Concret, îl sfătuiește să propage informația c-ar fi la rândul său homosexual și să-i facă astfel pe șefii săi să nu-l mai dea afară de teama c-ar putea fi acuzați de discriminarea homosexualilor.

De aici, lucrurile se complică într-un mod amuzant și destul de educativ, aș spune 🙂

Dacă te porți ca un disperat, va fugi de tine

În mare, când o femeie își pierde interesul pentru un bărbat înseamnă că respectivul tip nu o mai atrage.

Iar dacă nu se mai simte atras el, nici nu-și dorește să aibă de-a face cu el.

Uneori, chiar simpla interacțiune cu acesta devine epuizantă și încearcă aproape cu orice preț să-l evite.

Din păcate, acest lucru nu este înțeles de majoritatea celor care trăiesc nefericirea de-a fi părăsiți de femeile pe care le iubesc sau de care sunt îndrăgostiți.

Prin urmare, comportamentul lor disperat, încercarea lor continuă de-a primi atenția femeii pe care vor să o recucerească, încercările de-a-și “cumpăra” prin flori, gesturi romantice sau diverse cadouri relația înapoi sunt toate chestiuni de-a dreptul dezastruoase.

Nu doar că acestea nu pot stârni atracția unei femei, ci chiar adâncesc lipsa acesteia de interes față de bărbatul respectiv.

În film, contabilul nostru face o eroare de acest tip.

După divorț, încearcă să o tot sune pe fosta soție până când aceasta nu-i mai preia apelurile și-l lasă să “vorbească” cu robotul.

La un moment dat, aceasta nu-l mai sună înapoi nici după ce aude mesajele înregistrate ale acestuia.

În fine, de-a lungul acestei serii de încercări să intre cumva în atenția fostei soții, eroul filmului face o altă mare eroare pe care mulți bărbați sunt tentați s-o facă – se victimizează sperând să-i stârnească un fel de compasiune spunându-i că va fi dat afară.

O astfel de atitudine poate stârni, întra-devăr, compasiune.

Dar compasiunea nu este atracție. Atracția se stârnește altfel.

În plus, femeile nu se-ntorc în relație din milă pentru suferințele tale decât foarte rar. Iar când o fac, o fac pentru foarte, foarte scurt timp.

Nu poți ține o femeie lângă tine plângându-ți de milă. Femeile sunt atrase de multe lucruri la bărbați, dar nu de smiorcăituri.

Nu poți repeta aceleași erori și spera să o recâștigi

În ghidul Cum să-ți recâștigi iubita te învăț ce ai de făcut pentru a aduce lângă tine o femeie care s-a despărțit de tine sau este pe punctul să se despartă.

Dincolo însă de planul pe care ți-l dezvălui acolo pas cu pas, mai găsești în ghid și alte câteva sfaturi foarte importante în această arie.

Printre acestea, inclusiv un sfat care se regăsește și-n film sub o anumită formă.

Concret, este vorba despre faptul că o femeie nu va simți atracție față de tine dacă tu ești același om din momentul în care ea te-a părăsit.

Când și-a pierdut interesul pentru tine, a făcut-o pentru că tu-i inspirai orice mai puțin lucruri care să o atragă.

Erai prea puțin bărbat și prea mult altceva.

În film, toate încercările lui François de-a fi băgat din nou în seamă de fosta sa soție eșuează până când, la urechile acesteia, ajunge informația că este homosexual și că-și asumă acest statu.

Culmea ironiei, în acel moment fosta soție este atât de curioasă și dornică de-a se vedea cu François încât iese la o masă în oraș cu acesta.

Dincolo de opoziția dintre ideea de homosexualitate a unui bărbat și interacțiunea sa sexuală cu o femeie, merită remarcat cât de mult poate schimba lucrurile o percepție diferită. Mai exact, faptul că fosta soție îl percepe pe François ca fiind alt bărbat decât cel pe care l-a părăsit.

Prin urmare, unul dintre sfaturile mele este să nu mai fii același care ai fost în momentul în care ea te-a părăsit.

Nu doar pentru că ea va fi incapabilă să fie din nou atrasă de tine dacă nu te schimbi, ci și pentru că, spre binele tău, e important să progresezi ca bărbat, să fii mai mult decât ai fost.

Faptul că schimbarea ta este, de cele mai multe ori, stârnitoare pentru fostele iubite înseamnă doar un bonus și cam atât. Aceste schimbări nu doar că te fac mai atractiv în ochii femeilor, dar te și pun în postura celui care decide dacă mai vrea sau nu mai vrea să aibă de-a face cu o fostă iubită.

În film, François a decis… Vei vedea în film ce a decis 🙂

Nu-ți subestima șansele în relație cu femeile din jur

Tot legat de aspectul schimbării tale…

Când ai parte de-o astfel de transformare, ai parte și de un fel de promovare.

Mai exact, devii interesant inclusiv pentru femei la care n-ai fi sperat în trecut.

Serios, capacitatea de-a fi mult mai mult decât ai fost este foarte sexy în ochii femeilor, așa că nu o subestima și folosește-te de acest aspect cu toată energia ta.

Cum te schimbi? Cum evoluezi ca bărbat?

Există o grămadă de metode.

Una dintre ele este să citești cu atenție acest blog pentru că ai parte de-o grămadă de sfaturi extraordinare pe care în alte părți nu le primești nici cu bani.

Alta, este să urmezi sfatul pe care-l dau cel mai des bărbaților.

În fine, dacă te uiți atent la tine însuți, sunt convins că știi deja ce alte probleme ar trebui să rezolvi pentru a fi astăzi mai mult decât ai fost ieri, iar mâine mai mult decât ești astăzi.

PS: în ghidul acesta te învăț câteva lucruri importante care nu doar te vor transforma în ochii femeilor care te atrag, dar le vor face să te și țină minte toată viața lor.

De la Sărut la Sex – Dă-i voie să se culce cu tine

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.