Etapele peste care nu trebuie să sari

Ce trebuie să știi despre întâlniri

 

Există cam trei tipuri de întâlniri:

  • de explorare
  • de confirmare
  • de relaționare clasică

Nu vei găsi această împărțire pe undeva pentru simplu motiv că-i o împărțire inventată de mine pentru a-ți identifica simplu diversele faze ale interacțiunii cu o femeie.

Pe scurt, întâlnirile de explorare sunt cele în care se înfiripează interacțiunea.

Prima întâlnire este o întâlnire de exploarare prin excelență, dar și câteva dintre cele care urmează, în funcție de cât de ușor sau de dificil curg lucrurile între voi.

În momentul în care atât tu, cât și ea sunteți convinși că ar trebui să încercați ceva mai mult decât plimbat și discutat despre cât de penibil e Fuego, încep întâlnirile de confirmare.

Adică tu abia aștepți să o vezi, ea abia așteaptă să te vadă.

Vă faceți diverse planuri împreună, vă vedeți aproape zilnic etc.

După ce începe relația clasică, apare și al treilea tip de întâlnire, cel pe care eu l-am numit foarte creativ întâlnirile de relaționare clasică.

Acest al treilea tip de întâlniri le vei gestiona cum crezi de cuviință. Important este să nu uiți să fii bărbat după ce intri într-o relație clasică. Nu de alta, dar aceasta este una dintre cele mai frecvente ale despărțirilor.

Bun…

Ideea este că primele două tipuri de întâlniri țin zdravăn seducție, de stârnirea atracției, așa că vreau să-ți fie clară și ție importanța lor.

Flăcăii care vor să se-nsoare azi. Sau măcar mâine

Folclorul spune că disperarea după măritiș ar fi caracteristică femeilor.

Totuși, o grămadă de bărbați vor atât de intens să-și facă o iubită sigură, clară, doar a lor încât au tendința evidentă de-a trece rapid peste întâlnirile de explorare și peste cele de confirmare.

Unii sunt mânați în luptă de chestiuni probabil naturale – plictisul de masturbare și diverse chestiuni instinctuale.

Alții pur și simplu simt că dacă li se oferă vreodată jumătate de șansă, trebuie să sară pe aceasta precum un violator pe-o domnă respectabilă care se plimbă prea singură și prea dezbrăcată.

Problema este că atunci când uiți de întâlnirile de explorare și de cele de confirmare îți faci ție însuți câteva deservicii majore.

În primul rând, ai șanse mari să sperii fata de lângă tine.

Da, cam asta se întâmplă.

O femeie cu puțină minte și puțin respect de sine nu va fi automat încântată de un flăcău care-i povestește la 3-a întâlnire chestiuni legate de căsătorie și viață de cuplu.

Despre cum ar putea să se mute împreună, despre cât de bine gătește mama lui, despre mamaia care e pe moarte și-i va lăsa apartamentul etc.

În al doilea rând, goana unui bărbat după relații clasice instant are un miros aparte.

Culmea este că femeile simt acest miros și ar putea oricând să spună că seamănă cu dispeararea și cu lipsa de încredere în propria persoană.

Adică, pe scurt, nimic atractiv, nimic de genul acesta.

Importanța întâlnirilor de explorare – confirmare

Dacă îți place fotbalul, îți va fi foarte ușor să înțelegi.

Dacă nu-ți place îți va fi doar ușor să pricepi.

E suficient să te gândești ce diferențe sunt între un fotbalist care a avut un juniorat serios, făcut la o școală de fotbal adevărată sau pe la un club mare de-afară și un fotbalist care a învățat fotbalul după ureche pe maidan și pe la vreun club neinteresat de proprii juniori.

Primul, indiferent de cum l-a înzestrat natura din punct de vedere fizic, indiferent de talentul fotbalistic, știe foarte bine ce-nseamnă abecedarul fotbalului.

Știe cum se lovește corect mingea, știe cum să stea corect în teren, știe să-și controleze emoțiile, știe o grămadă de lucruri care-l fac mai fotbalist decât mulți alți fotbaliști.

Al doilea în schimb, nu va reuși aproape niciodată să-și exploateze pe deplin talentul.

Nativ, poate avea o viteză foarte bună dar îi va fi greu să o folosească dacă nu știe unde să se demarce.

Sau degeba are dribling dacă nu are și o tehnică bună de lovire a balonului.

La fel stau lucrurile și atunci când sari peste întâlnirile de explorare și peste cele de confirmare

Aceste întâlniri sunt precum un juniorat serios.

Cu ajutorul lor înveți practic lucrurile de bază ce țin de interacțiunea cu o femeie.

În plus, în cadrul acestor întâlniri vezi ce-i de capul ei.

Vezi cum gândește, cum se poartă, ce atitudini are față de diverse lucruri sau față de subiectele voastre de conversație.

O cunoști mai bine și te vei cunoaște mai bine ca bărbat în cadrul unei astfel de interacțiuni.

Care-i treaba cu întâlnirile în general

Întâlnirile sunt în cele mai multe cazuri distractive și pline de învățături.

Prin urmare, păstrează-le așa.

Fără propuneri de genul „vrei să fii iubita mea?”, fără propuneri de genul „vrei să ne mutăm împreună?”, fără propuneri de genul „vrei să facem sex cu vărul meu?”.

De-asemenea, e bine să știi că dacă ieși cu o tipă-n oraș asta nu înseamnă că ea a devenit prietena ta, că are vreun legământ de fidelitate cu tine.

La fel, faptul că tu ieși cu o tipă-n oraș în cadrul așa-ziselor întâlniri de explorare nu-nseamnă automat că îți vei reduce universul la ea.

De asta sunt întâlniri de explorare: ca să explorezi, să vezi dacă-ți place ceea ce găsești sau dacă e cazul s-o iei pe alt drum, deschis de vreo altă tipă interesantă.

PS: folosește-te de întâlniri pentru a deveni mai bun în ceea ce privește jocul seducției. În acest ghid, vei învățat exact ce să vorbești și cum să vorbești cu o femeie la întâlnire pentru a-i stârni o atracție profundă:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.