Ce poți face ca să nu se despartă de tine

Ce să faci ca să-i schimbi gândurile de despărțire sau divorț.

În ultimii ani, o grămadă de bărbați mi-au scris despre aceste fenomen.

Situația este mereu cam aceeași.

După relații de lungă durată, care de obicei implică căsătorie, copiii, o viață dusă împreună, brusc soția sau iubita își schimbă atitudinea.

În unele cazuri, femeia spune clar că nu mai se simte atrasă de bărbat.

Sau că nu-l mai iubește.

Sau că nu-și mai dorește relația și ar vrea să divorțeze / să se despartă.

În alte cazuri, ea nu spune nimic de genul acesta, dar comportamentul și atitudinile ei înseamnă o pierdere totală de interes față de relație.

Uneori, femeia se refugiază în diverse alte activități – casă, copii, seriale, frecat netul etc.

Alteori, femeia se refugiază într-un singur mare interes – alt bărbat sau alți bărbați.

Adică, te înșeală.

Nimic nu s-a petrecut peste noapte

Am spus mai sus că genul acesta de schimbări de atitudine din partea ei se petrece brusc.

De fapt, această ideea apare în mesajele celor care scriu. Bărbații au impresia că ea devenit rece cu ei din senin, că totul mergea bine și brusc s-a schimbat.

In realitate, de cele mai multe ori, ea se îndepărtează treptat. Inclusiv atunci când apare interesul pentru alți bărbați, acest interes apare de multe ori pe fondul deteriorării relației.

O deteriorare pe care mulți bărbați nu o observă pentru că o definesc greșit. Adică au impresia că o relație începe să sufere doar dacă ar fi vorba de certuri sau de neînțelegeri de toate felurile.

Nu e obligatoriu.

O deteriorare a relației se produce și atunci când tu și ea aveți impresia că relația este ceva ce merge de la sine și nu mai este cazul să faci nimic pentru a o întreține și a-i da viață reală.

O relație poate muri și fără ca tu sau ea să fi ridicat vocea unul la celălalt.

Nu te repezi să te învinovățești înainte să înțelegi ce s-a întâmplat

Cultura actuală pune o presiune imensă asupra bărbatului când vine vorba de vina acestuia în ceea ce privește pierderea interesului soției / iubitei pentru el.

În general, există o tendință de-a face din femei victime absolute ale relațiilor și din bărbați niște abuzatori supremi.

Scot din discuție situațiile, nu puține, în care el chiar e un țăran violent sau un alcoolic sau un individ care joacă banii familiei la păcănele / pariuri etc.

Mă refer la abordarea pervers – modernă în care el n-a fost în stare să-i ofere ei ceea ce ea avea nevoie. E foarte ușor ca ea să-și piardă interesul față de el din tot felul de motive, inclusiv unele care au legătură cu lipsa ei de caracter, dar totuși să-i reproșeze lui că n-a fost genul de bărbat pe care ea și l-ar fi dorit.

Astfel, o grămadă de flăcăi ajung în situația de-a se învinovăți în legătură cu diverse incapacități pe care femeile le scornesc sub influența serialelor pe care le urmăresc sau cărților pe care le citesc sau pur și simplu a ideilor care le vin în minte ca să compenseze propria lor lipsă de corectitudine.

Dacă ea e rece în relație cu tine, nu încerca să fii cald cu ea

Când un bărbat se află în situația de-a-și pierde iubita sau soția, panica este principala emoție care începe să-i controleze gândurile și acțiunile.

Frica că o va pierde pe cea pe care brusc își dă seama că o iubește îl determină să facă lucruri despre care crede că-l pot ajuta să o recâștige.

Care lucruri sunt, de foarte multe ori, exact ceea ce ea îi reproșează că nu a făcut în trecut:

“Nu m-ai tratat așa cum meritam!”

Sau

“Tu nu ești romantic…”

Sau

“Nu știi să mă apreciezi”.

Sau

“Uite cum se poartă Gigel cu Gina și cum te porți tu cu mine!”

În fața acestor reproșuri, mințile inginerești ale multor bărbați cred că soluția ar fi să facă exact ceea ce femeia de lângă ei le cere.

Și se apucă brusc să fie romantici neștiind ce-nseamnă exact să fii romantic și nici când romantismul are cu adevărat valoare în interacțiunea cu o femeie.

Mai mult, această tentație de-a repara relații urmând orbește indicațiile iubitei sau soției îi face pe bărbați să nu mai vadă exact motivele reale pentru care ea s-a îndepărtat de ei.

Ce ar trebui să vezi când te confrunți cu o iminentă despărțire

Principalul lucru pe care ar trebui să-l vezi într-o astfel de situație dificilă ar fi propria persoană.

Mai exact, ar trebui să-ți analizezi viața din toate perspectivele importante.

Ai devenit delăsător în ceea ce privește sănătatea ta fizică și psihică?

Te-ai îngrășat?

Ai început să consumi alcool?

Nu te mai îngrijești?

Te-ai izolat de prieteni?

Ai renunțat la hobby-uri, pasiuni?

Ai bătut pasul pe loc profesional vorbind?

Cum arată zilele tale?

Răspunsurile la astfel de întrebări îți vor spune măcar parțial dacă nu total de ce ea nu mai este interesată de tine ca în trecut.

Mai mult, chiar și atunci când prin absurd nu ar fi vorba de astfel de lucruri, faptul că tu începi imediat să lucrezi la refacerea ta ca bărbat te va ajuta emoțional în relație.

E o diferență uriașă între a fi la pământ când încerci să-ți refaci relația și a fi stăpân pe trăirile tale, pe acțiunile tale, pe planurile tale.

Niciodată nu încerca să obții mila ei când vrea să se despartă de tine

Din păcate, mulți bărbați aleg însă să nu se concentreze asupra îmbunătățirii situației lor când se confruntă cu o problemă în relație, ci să se concentreze asupra suferinței lor.

Care suferință este reală, dar care nu este utilă decât dacă faci din această suferință un factor de motivație pentru a-ți schimba situația. Dacă faci din suferință o armă de șantaj emoțional, pierzi total în încercarea ta de-a o recuceri sau de-a reface relația.

Concret, în mintea unor bărbați se strecoară credința că dacă le arată iubitelor / soțiilor cât de mult îi afectează pe ei răcirea relației sau discuțiile despre despărțire, automat femeile se vor simți vinovate, vor avea remușcări și vor rămâne în relația respectivă.

Ceea ce, uneori, se poate întâmpla.

Dar rațiunea pentru care o femeie rămâne într-o astfel de relație este una total nefavorabilă pentru un bărbat care vrea să fie bărbat.

Când o femeie stă cu tine din milă, de fapt nu stă cu un bărbat.

Stă cu un neputincios.

Cu o victimă.

E ca și cum apelezi la instinctele ei materne ca să rămână în relație, tu purtându-te ca un copil.

Prin urmare, principala ei preocupare nu va fi să continue relație, ci cum să scape de povara pe care o cară pe umeri având de-a face cu tine.

Deci astfel de “victorii” sunt de moment, pe termen mediu și lung vei fi doar un flăcău agățat de ea, pe care nu-l respectă și pe care dorește să-l înlocuiască cu un bărbat care este bărbat.

Secretul care poate stopa despărțirile

În concluzie, oricând te confrunți cu dificultăți în relație, primul lucru este să-ți analizezi viața și să începi imediat să îmbunătățești lucrurile care te privesc pe tine.

Nu spun să ignori ce-ți reproșează ea, nu-ți spun că dacă se îndepărtează de tine automat are pe altcineva sau ale chestiuni de gen.

Fiecare situație poate fi diferită.

Îți dezvălui însă un lucru la care sigur nu te-ai gândit.

Tocmai din acest motiv îi spun secret, pentru că nu e luat în calcul deși forța acestei idei este imensă când vine vorba de-a stopa o despărțire iminentă.

Concret, când o femeie vrea să se despartă de tine, face acest lucru pentru că ceea ce ești tu nu mai este ceea ce-și dorește ea.

Repet: ce ești tu nu mai este ce și-ar dori ea să fii.

Fără însă ca ea să știe cu adevărat ce ar trebui să fii.

Da, știu, e ilogic, dar ilogicul poate fi firesc în situații de acest gen.

În fine, atunci când tu începi să faci modificări majore în ceea ce privește persoana ta, automat ea este pusă în situația de-a se despărți de o versiune modificată a ta.

Una este să se despartă de flăcăul leneș și lipsit de ambiție care-și pierde zilele frecând netul, de flăcăul care se plânge că viața e grea sau de flăcăul care se milogește de ea să nu-l părăsească și cu totul altceva este să se despartă de un bărbat care demonstrează că este bărbat.

Atenție, această demonstrație și acest progres în ceea ce privește persoana ta nu trebuie să fie motivat de încercarea de-ai arăta ei ce poți tu.

Faptul că ea vede schimbările tale trebuie să fie un simplu efect secundar al faptului că tu muncești la îmbunătățirea conturului și substanței tale masculine.

O faci pentru tine, nu pentru ea.

Această nuanță este esențială pentru că altfel riști să cazi din nou în capcana prezentată mai sus – flăcăii care urmează indicațiile iubitelor și cred că pot salva o relație fiind romantici la comandă.

În fine, sistemul meu de recâștigare a iubitei îți poate salva relația printr-o abordare care se concentrează asupra celui mai important lucru posibil – salvarea ta.

Vei primi 3 dintre cele mai importante ghiduri care te pot ajuta în această situație, dar și 5 bonusuri care te vor pune pe calea cea dreaptă ca bărbat în relație atât cu femeia din viața ta, dar și-n relație cu tine însuți:

  1. Cum să-ți recâștigi iubita
  2. Stai drept! – Ghid de Atitudine masculină
  3. Sigur pe Tine – Cum să o cucerești cu ajutorul siguranței de sine

+ 5 bonusuri speciale la care în mod normal au acces doar abonații plătitori ai site-ului staidrept.ro

  1. Cum să scapi de lene
  2. Cum să nu fii luat de fraier
  3. Ce să faci înainte să mergi la psiholog
  4. Cum scapi de lașitate, adevăratul cancer al masculinității
  5. Ce este mentalitatea de victimă și cum să o elimini definitiv

Le primești pe toate acestea în pachetul de recâștigarea a iubitei:

PS: nu cumpăra acest pachet de ghiduri ca să recâștigi o femeie care te-a înșelat.

Nu folosi informațiile mele ca să readuci lângă tine o femeie care e lipsită de caracter.

În caz că ai fost înșelat de iubita ta, citește ce ai de făcut într-o astfel de situație.

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.