Cum rezolvi problema femeilor cu nasul pe sus

Ce să faci când ai de-a face cu o tipă arogantă

Ieri am primit un mail de la un cititor care dorea sa stie ce ar trebui sa faca in privinta femeilor cu atitudine aroganta. Femei carora le miroase totul in jur si care au impresia ca principala sarcina a barbatilor este de-a le slavi pe ele.

In folclorul urban, astfel de specimene se incadreaza uneori in categoria „pitzipoancelor„, iar  in lumea vesela si usor aristocrata a manelistilor sunt onorate cu sintagma „printzese” 🙂

In lumea barbatilor, continua sa se numeasca femei.

Cum apar astfel de comportamente

Atitudinile de acest gen ale femeilor nu sunt alimentate doar din interior, ci si de reactiile oamenilor din jur.

O femeie care amesteca un pic de frumuseste cu un pic de prostie si care este inconjurata de flacai slugarnici va ajunge usor sa-si poarte nasul pe sus.

De obicei, nimeni din jurul ei nu indrazneste sa-i spuna cand e penibila din teama ca va fi pus pe liber. Nimeni nu-i da peste nas cand e cazul, iar singurele  glume facute in preajma ei sunt cele autoironice.

Prin urmare, barbatii sunt cei care contribuie la hranirea acestor atitudini la fel cum ingrasamantul natural contribuie la hranirea razoarelor cu legume. Miroase, nu?

Ce poti castiga tu din asta

In aceste situatii sunt si cateva lucruri avantajoase pentru cei destepti si cu respect de sine.

In primul rand, e important sa stii ca o astfel de femeie nu are aceeasi atitudine fata de toti barbatii.

Nici nu-ti inchipui cat de diferita poate fi atunci cand un barbat se poarta cu ea altfel decat o fac restul flacailor care-i dau tarcoale. In acest caz, comportamentul unui barbat o intriga si o face sa se intrebe la nivelul subconstientului ce are tipul acesta special fata de ceilalti.

In plus, o face sa-si doreasca sa interactioneze cu el si o face sa-si doreasca sa-l vada cat mai mult, cat mai des. Ei, asta nu mai miroase, ci suna chiar bine.

Ce trebuie sa faci

Pe jumatate, stii raspunsul – trebuie sa te porti altfel decat o fac flacaii care incearca sa-i castige atentia. Acum iti spun si ce trebuie sa faci pentru a fi diferit.

In primul rand, nu trebuie sa pierzi din vedere doua lucruri extrem de importante, asezate exact in aceasta ordine.

  1. trebuie sa te lamuresti daca ea merita cu adevarat atentia ta
  2. trebui sa indraznesti mai mult decat indraznesc ceilalti

Daca te-ai lamurit in prima privinta, nu-ti ramane decat sa indraznesti mai mult decat indraznesc ceilalti. Iar asta nu este deloc greu avand in vedere ca in prezenta unor femei din aceasta categorie barbatii indraznesc destul de putine.

Glumeste pe seama ei

Unul dintre lucrurile cu care o astfel femeie nu este obisnuita absolut deloc este sa se glumeasca pe seama ei. Nu i se intampla prea des sa i se dea peste nas atunci cand este penibila, nu i se intampla nici macar sa fie necajita in joaca.

Pur si simplu, in jurul acestei femei umorul este la fel de prezent precum aerul curat in mijloacele de transport in comun.

Prin urmare, lasa-i pe altii altii anchilozati intr-o continua admiratie fata de diva si glumeste cu ea. Glumeste cu ea si pe seama ei. In loc sa sa-i lauzi fiecare miscare, fiecare articol vestimentar, fiecare aparitie, glumeste pe seama acestor lucruri.

Fa-o fara rautate, fa-o in doze echilibrate. Fa-o astfel incat sa o enervezi si sa o sa starnesti in acelasi timp. Daca e nevoie, fa-o asa cum un pusti de gradinita o face cu o buna colega de joaca. Fara teama, ca si cand ar fi cel mai firesc lucru din lume.

Nu te speria daca se supara, daca ameninta, daca boceste, daca are izbucniri necontrolate. Fii rabdator cu ea, nu e obisnuita 🙂

In plus, abia asteapta sa cedezi si sa intri la randul tau in grupul celor care isi cer scuze chiar si atunci cand nu este cazul sa o faca.

Tu tine minte: daca iti joci corect cartile, fii sigur ca acest tratament o sa-i starneasca mai mult interes decat replicile creative din categoria „vai, ce faina esti azi!…”

Fii mai arogant decat ea

O alta metoda de-a-i starni interesul intr-un mod diferit decat incearca ceilalti sa o faca este de-a fi chiar mai arogant decat ea.

In general, barbatii din jurul unor astfel de femei au o atitudine atat de umila incat ai zice ca fac parte din echipajul Maicii Tereza si ca-si doresc sa ocupe locuri de sfinti in Rai, nu sa starneasca atractie.

Prin urmare, fa exact opusul. Nu cere voie, nu te gudura, nu te purta ca si cand trebuie sa o convingi pe ea de ceva.

Din contra, poarta-te ca si cand ea trebuie sa te convinga pe tine ca-ti merita atentia. Foloseste-te insa si de umor in aceste situatii pentru a mentine deschisa comunicarea. Alterneaza situatiile in care glumesti cu cele in care ii arati ca esti o provocare pentru ea.

Ca si in cazul de mai sus, nu ceda daca incearca sa te induioseze cu reprosuri din categoria „Esti rau!”.

Eventual, confirma-i acest fapt inclusiv verbal si roaga-o sa nu-ti mai repete ceea ce ai auzit si de la alte femei. Ai si tu o limita de plictis pana la urma 🙂

Photo credit:spaceodissey

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.