De ce o femeie îl alege pe mocofanul care se poartă urât cu ea și nu pe tine

De ce unele femei acceptă abuzurile

Unii bărbați se plâng că nu pot înțelege comportamentul femeilor.

Că sunt ilogice.

Că fac lucruri împotriva interesului lor.

Mă uimește această preocupare a respectivilor bărbați pentru respectivele femei. Par un fel de salvamari care au obosit să tot scoată din apă niște turiști care tot încearcă să se înece.

Abia după ce auzi această completare începi să-ți dai seama la ce se referă flăcăii în cauză:

Unele sunt atât de proaste încât umblă cu bărbați care le tratează urât în loc să-i aleagă pe cei care le tratează frumos.

Sigur, unele femei sunt proaste la fel cum unii bărbați sunt proști.

Nu există dubii în privința asta.

În schimb, există dubii legate de ce înțeleg apropo de seducție bărbații care se plâng că femeile sunt ilogice, că fac lucrurile împotriva interesului lor și că ajung să umble cu tipi care se poartă urât cu ele.

Regula numărul 1: femeile heterosexuale fac mereu alegeri logice – vor bărbați

Nu am întâlnit vreodată o femeie ilogică atunci când vine vorba de regula aceasta.

Întotdeauna femeile heterosexuale vor bărbați care sunt cu adevărat bărbați.

Uneori îi găsesc, alteori nu.

Uneori respectivii bărbați cu care ele ajung să fie chiar sunt bărbați, alteori doar mimează convingător masculinitatea.

Nu contează, femeia a interpretat comportamentele și atitudinile respectivului flăcău ca fiind masculine, specifice unui bărbat interesant.

Atenție, vorbesc aici de atracție reală.

De multe ori, masculinitatea emanată de diverși bărbați se poate baza pe pe o încredere-n sine construită cu ajutorul experienței de viață, a cunoștințelor, a personalității (asta se formează) și chiar a temperamentului (ăsta e înnăscut).

Alteori, se poate baza doar pe bucăți din ceea ce ți-am înșirat mai sus.

Normal, există situații în care un bărbat emană siguranță de sine pentru că are bani. Femeile nu fac diferența între siguranța de sine alimentată de bani și cea alimentată de orice altceva.

Prin urmare, când o femeie simte atracție reală față de un bărbat cu bani, e vorba de ceea ce emană individul în cauză – siguranța lui de sine, masculinitatea lui, capacitatea lui de-a se comporta ca un bărbat.

De aici și confuzia pe care o fac diverși lăbari conform căreia toate femeile sunt moarte după bani, neînțelegând că nu e vorba de bani în sine, ci de toate atitudinile și comportamentele individului care deține banii.

Femeia rămâne atrasă de comportamentul masculin, indiferent dacă acesta este alimentat de bani sau de orice altceva.

E greu de suportat acest adevăr pentru că ar dispărea scuza aceea perfectă a triștilor – „femeile sunt niște curve moarte după bani”.

Mintea lor măruntă nu poate face diferența între femei care urmăresc banii și femei care simt atracție pentru atitudini și comportamente masculine.

Asta e, riscă să rămână triști toată viața lor.

Regula numărul 2: femeile se poartă cu tine în funcție de ceea ce le inspiri

Exact, ai citit bine.

Dacă îi inspiri unei tipe faptul c-ai fi un păcălici, poți să fii sigur că se va comporta cu tine ca atare.

Seducția nu e nici morală, nici imorală.

Seducția este amorală.

Asta înseamnă că nicio femeie nu se va simți atrasă de tine din milă, chiar dacă tu ai reflexul de-a pișuli ochii oricând întâmpini o dificultate-n relație sau în interacțiunile generale cu ele.

La capitolul „comportament de păcălici” intră și-ncercarea unor bărbați de-a se purta „frumos” cu femeile cu care au de-a face în speranța că asta va arăta cât de serioși sunt ei în vederea unor relații clasice.

Sau cât de romantici sunt.

Aceste atitudini se topesc de multe ori în comportamente de servitori, de bărbați – sclavi care sar să îndeplinească orice dorință a femeii abia cunoscute indiferent cum se poartă aceasta cu ei.

Prin urmare, de unde să apară atracția?

Atracția se stârnește având atitudini de bărbat, atitudini masculine, nu purtându-te ca un papă-lapte disperat să facă pe plac.

Regula numărul 3: unii bărbați abuzatori inspiră masculinitate fie că-ți place, fie că nu-ți place

Nu fi bleg, nu te îndemn să te porți urât cu femeile cu care ai de-a face.

Orice bărbat care lovește o femeie este un idiot. Sigur, asta cu excepția jocurilor sexuale agreate de ambele părți.

Ce fac eu aici este că-ți explic de ce unii indivizi cu atitudini și comportamente abuzatoare ajung să fie preferați de femei în defavoarea bărbaților care se poartă frumos cu ele.

În mare, e vorba de situații în care femeile în cauză aleg răul cel mai mic. Iar un bărbat violent poate să li se pară unor femei un rău mai mic decât un papă lapte.

Nu intru aici în discuții despre stimă de sine sau în ideea psihanalitică a alegerii partenerului după modelul părintelui de sex opus.

Vorbesc despre lucruri simplu de-nțeles.

Concret, un bărbat abuzator are de multe ori mai multe manifestări masculine decât un lăbar romantic. Nu înseamnă că cel violent e bărbat adevărat, iar căcăciosul care pupă femeile-n fund în speranța că va fi acceptat e un om de nimic.

Vorbesc despre percepția femeilor.

Agresivitatea sub diverse forme este o trăsătură specifică masculinității. Nu lipsește din feminintate, dar este mai asociabilă cu masculinitatea.

Între un bărbat care nu manifestă absolut nimic masculin (lăbarul romantic) și unul care manifestă măcar o trăsătură clar masculină (mocofanul abuzator), femeia consideră o suferință mai mică să-l aleagă pe cel de-al doilea.

N-o face pentru că e proastă, ci pentru că e logică din perspectivă naturală.

Ce ai tu de făcut?

Simplu, învață să te comporți ca un bărbat care e cu adevărat bărbat.

În ghidul Sigur pe Tine te învăț lucruri care te vor transforma profund din perspectivă masculină.

Fără violență, fără labe triste.

Cu cât ești mai departe de ideea de bărbat, cu atât transformările vor fi mai spectaculoase.

Totuși, am aroganța să spun că te va ajuta chiar dacă ai impresia că deja te descurci foarte bine. O spun cu experiența unuia care-n ultimii 10 ani a văzut cu ce se confruntă bărbații când vine vorba de relaționarea cu femeile.

Ia-ți ghidul acum și treci la treabă:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.