De ce o femeie se întoarce la milogul care o pupă-n fund?

De ce unele femei stau cu bărbați care le pupă-n fund

Nimic nu se compară cu întrebările de la cititori…

După ce am scris acest text, am primit tot felul de reacții, inclusiv una legată de-o nelămurire foarte interesantă.

Înțeleg ce zici și sunt de acord, dar dacă tipa respectivă se reîntoarce la unul care a făcut eforturi pentru a o aduce înapoi. Știi tu, gesturi de alea de milog – îi cumpără flori,îi zice că s-a schimbat). Nu are sens ceea ce face.Cum vezi tu scenariul ăsta? Merci anticipat. (Florin)

Când ar trebui să-i dai flori unei femei și când nu

Înainte de orice, simplu fapt că-i cumperi flori unei femei nu înseamnă că ești milog.

Contează contextul, contează atitudinea generală.

De exemplu, categoric ești milog dacă abia ai cunoscut o tipă și te prezinți cu flori la a doua sau a treia întâlnire. Nu ești vreun romantic, ești doar un tip lipsit de imaginație care vrea să o anunțe că el însuși este insuficient pentru ea, așa că trebuie să ofere diverse atenții ca să conteze.

Sau categoric ești milog dacă ea te amenință cu despărțirea sau chiar s-a despărțit de tine și tu încerci să recâștigi făcând gesturi romantice din categoria „Eu sunt Vlăduț și tocmai am făcut pe mine după discuția cu tine!”.

De asemenea, ești penibil dacă ai avut o ceartă cu ea și încerci să o îmbunezi cumpărându-i flori. Ești penibil și milog pe de o parte pentru că bărbații nu se ceartă, iar pe de alta pentru că bărbații nu-și cer scuze așa când greșesc.

Îi cumperi flori unei femei pe care o iubești și cu care ai o relație clasică. Îi cumperi flori mai ales când nu există o ocazie specială.

Orice maimuțoi poate să-i cumpere flori de ziua ei. În schimb, un tip c-un pic de imaginație se poate uita pe vreun calendar creștin ortodox, vede ce sfânt cu nume exotic e astăzi și-i zice că i le dă cu această ocazie.

Sau inventează ce ocazie vrei tu, dar nu intră la grămadă cu ceilalți flăcăi care i-au trecut prin viață.

De ziua ei, ia-i o carte.

Sau scrie-i o scrisoare.

Nu mai fi atât de banal încât să-i iei flori.

Repet, florile au farmec mai ales când nu se dau cu o ocazie-n care toată lumea dă flori și atunci când ea este deja îndrăgostită de tine.

Când ar trebui să-i promiți unei femei că te vei schimba

Pe scurt, niciodată nu-i promiți unei femei că te vei schimba.

Ce poți promite ca bărbat este că vei încerca să faci lucrurile diferit în caz că tu, cu mintea ta, consideri că le-ai făcut greșit.

Nu te apuca să-i spui că te vei schimba ca să fie ea mulțumită și nu te apuca să-i spui că vei face lucrurile diferit dacă nu ai greșit cu nimic.

Femeile nu caută o plastilină pe care să o modeleze în funcție de cererile lor.

Sigur, asta pare să contrazică logica din jur, nu?

Adică o femeie îți spune că dacă vrei să fii cu ea trebuie să te schimbi, iar eu îți spun să nu faci promisiuni de genul acesta.

De ce?

Pentru că mereu vor fi mari diferențe între ce spune o femeie că vrea și ce vrea-n realitate. Nu pentru că femeile sunt ipocrite, ci pentru că multe dintre ele nu știu ce vor la nivel logic, ci doar la nivel emoțional.

Adică deși o femeie îți poate spune că n-ar ieși niciodată cu un individ care urmează sfaturile mele, realitatea arată cu totul altceva. De fapt, uneori, unele dintre cele mai înverșunate individe împotriva filozofiei acestui site ajung să nu se mai sature de cei care-mi urmează ideile.

De ce?

Pentru că atracție chiar nu este o alegere. Femeile heterosexuale sunt atrase cu profund de bărbați care sunt cu adevărat bărbați.

Prin urmare, a-i face promisiuni că te mulezi pe ce vrea ea e o chestiune nemasculină și nu va stârni atracție reală, ingredientul esențial pentru o conexiune puternică între o femeie și-un bărbat.

Bun, atunci de ce femeia menționată în mesaj de Florin s-a întors la flăcăul respectiv?

De ce se întorc unele femei bărbații care le pupă-n fund

Normal, nu am chiar toate datele. Adică am primit un mesaj cu niște detalii oferite de un cititor care are la rândul său un grad de subiectivitate.

Totuși, să zicem că lucrurile stau exact cum le spune el mai ales că există situații în care o femeie se-ntoarce la tipul care s-a zbătut ca milogul să fie primite înapoi în relație.

De ce a făcut femeia asta?

Lucrurile sunt simple în astfel de cazuri.

Femeile fac unul din două lucruri când vine vorba de relații.

  • se mulțumesc cu ce au – asta include inclusiv situația când o femeie se mulțumește cu singurătatea decât să aibă de-a face cu bărbați sub standardul lor
  • fac o selecție între ce pot avea și aleg unul – asta înseamnă că dacă l-a ales pe milog, e posibil ca restul variantelor pe care le-ar fi putut avea nu erau, din punctul ei de vedere, mai bune.

Sigur, în cazul celei de-a doua variante, mai apar și alte chestiuni în joc.

De exemplu, o femeie are nevoie de un moral bun pentru a-și găsi un bărbat pe măsura nevoilor și standardelor ei. Moralul se întreține în fel și chip, inclusiv prin ținerea în joc de glezne a unor flăcăi care se dau peste cap să le satisfacă orice dorință.

Faptul că un astfel de flăcău vine și-i oferă flori sau face promisiuni solemne că se va schimba este o metodă prin care ea își alimentează moralul și orgoliul.

Are nevoie să se simtă atractivă pentru a putea să câștige apoi atenția unui tip pe măsura dorințelor ei. Faptul că este curtată și pupată-n fund de diverși flăcăi o ajută să se „lumineze”, să strălucească și să stârnească interesul altor bărbați.

Dacă n-ar primi toată această atenție, nu s-ar mai simți atractivă, nu s-ar mai simți frumoasă, nu ar mai avea capacitatea de-a stârni atracție în jur.

De asemenea, femeile sunt foarte competitive. Prin urmare, multe dintre ele fac o miză din stârnirea invidiei prietenelor sau cunoștințelor de toate felurile.

Un bărbat care le face toate poftele este un bărbat care le oferă un statut superior. Acest flăcău muncește la piedestalul lor intens și le fac să fie invidiate de celelalte tipe.

Uneori, chiar pot să apară discuții între ele în care „regina” se laudă cu muncile pe care sclavul le face zi de zi pentru ea. E o mare satisfacție să poată face asta și e o mare satisfacție să poată produce bârfe de genul „ce fraier e ăla, îl joacă aia cum vrea ea”.

Totuși, o astfel de femeie va renunța instant la un milog în momentul în care apare ceva mai bun la orizont.

Și nu mă refer la un milog mai dedicat ei, ci la un tip capabil să-i stârnească atracție reală.

În ghidul Cum să-ți recâștigi iubita (Ediția a II-a) te învăț e ai de făcut pentru a-i stârni atracție reală unei femei care e pe punctul să se despartă de tine sau chiar s-a despărțit.

Simplu și tare eficient, ca un bărbat:

Cum să-ți recâștigi iubita (Ediția a II-a)

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.