Dragostea neîmpărtășită poate fi tare scumpă

Cum reacționezi când ea nu e atrasă de tine

Când te îndrăgostești, ai impresia că dragostea n-are preț.

Tu ai fi dispus să faci orice sacrificiu pentru a trăi pe-ndelete sentimentul acesta și tot ai avea senzația că n-ai făcut mare efort.

Până la urmă, cui i se poate părea prea scumpă senzația aceea specială care te face să te simți viu și capabil să faci schimbări majore-n viața ta?

E suficient să-ți amintești ce minuni ai făcut de-a lungul timpului mânat de dragoste și-ți vei da seama rapid că am dreptate 🙂

În fine, după acea primă senzație incredibilă provocată de faptul că te-ai îndrăgostit două lucruri se pot întâmpla:

1. sentimentele tale să fie împărtășite și de femeia de care te-ai îndrăgostit, astfel că ceea ce simți crește-n intensitate peste ceea ce se poate descrie-n cuvinte.

sau

2. sentimentele tale nu fie împărtășite de femeia de care te-ai îndrăgostit și să-ncepi să plătești prețul dragostei neîmpărtășite. Știu, e aiurea cu draci…

De ce dragostea neîmpărtășită e dată naibii de aiurea

Unii spun că a fi înșelat înseamnă să plătești cel mai mare preț apropo de interacțiunea cu o femeie, dar asta nu e adevărat.

Când o femeie te înșeală, ea se dovedește a fi ceea ce tu nu ai crezut că este.

Prin urmare, a fi înșelat înseamnă inclusiv a te fi înșelat.

Te-ai îndrăgostit sau ai iubit o femeie care nu era cum credeai  tu că este.

Sună simplist, dar dincolo de amestecul acela confuz de emoții, lucrurile se reduc exact la ceea ce-ți spun.

În schimb, atunci când te îndrăgostești de o femeie care nu-ți împărtășește sentimentele, nu se mai poate vorbi de faptul că te-ai înșelat sau c-ai fost înșelat.

Se poate vorbi doar de faptul că ea nu vede-n tine bărbatul de care să se simtă atrasă.

Dacă-n cazul înșelatului, singurul lucru pe care-l poți face este să mergi mai departe și să-ți vezi de viață, în cazul situațiilor în care ea nu se simte atrasă de tine lucrurile stau un pic diferit.

Sigur, ai de asemenea varianta de-a merge mai departe, dar cum mergi mai departe?

Pe ce drum?

Mergi mai departe și-ți vezi de viață sau mergi mai departe și-i stârnești atracție?

Alegerea e la tine și nici măcar nu e grea de făcut.

De cele mai multe ori, vei fi tentat să faci ceea ce ține de tine să-i stârnești atracție.

Știi de ce?

Pentru că a merge mai departe atunci când o femeie nu ne împărtășește sentimentele este ceva dificil de făcut, ceva împotriva naturii noastre masculine.

Mai mult, nu te poți consola cu gândurile pe care le poți avea atunci când ai fost înșelat.

Nu-ți poți spune că ea a fost lipsită de caracter sau, cu maximă eleganță, c-a fost curvă.

Ea e femeie și tu ești bărbat, asta-i de ajuns să-ți dorești ca ea să fie o femeie îndrăgostită de bărbatul din tine.

Prin urmare, vei fi tentat să-i stârnești atracție, dar cum vei face asta?

A stârni atracție unei femei chiar e o artă, nu un concurs de golit halbe cu bere

Faptul că-ți dorești să-i stârnești atracție unei femei care te atrage e un lucru firesc.

Faptul că vei fi tentat să acționezi ca majoritatea bărbaților în această privință e la fel de firesc, doar că e o mare prostie.

O femeie care te atrage și care nu este atrasă de tine nu va fi sub nicio formă stârnită de faptul că tu te vei comporta ca restul flăcăilor din jurul ei.

Prin urmare, toate prostiile acelea din seria “flori, mașini, bani, cine romantice, inimioare de pluș, ursuleți de catifea” sunt nu doar inutile, ci doar forme prin care tu încerci să-ți cumperi relația cu ea cum o fac și alți lăbari care abia cunosc o femeie și se reped să plătească pentru onoare de-a fi băgați în seamă.

Nimic nu indică mai multă lipsă de masculinitate și lipsă de personalitate decât încercarea de-a cuceri o femeie așa cum o fac cei care-și cumpără relațiile.

De asemenea, nimic nu e mai trist decât să-ncerci să cucerești o femeie urmând indicațiile ei.

Eventual, fiind suficient de bleg încât să i le ceri prin formule nevinovate de genul “cum ți-ar plăcea ție să fie un bărbat?”.

Sigur, ea-ți va spune cum i-ar plăcea să fie un bărbat, dar aproape niciodată nu va fi-n stare să-ți descrie bărbatul de care ar dori să fie furată.

Mai citesc minori pe aici, nu pot spune altfel decât “furată”.

În concluzie, nu te baza prea mult pe instincte atunci când ești îndrăgostit pentru că vei da greș. Instinctele tale nu sunt cele pe care natura le-a sădit în bărbați pentru a fi-n stare să stârnească atracție femeilor.

Instinctele tale sunt, foarte probabil, cele pe care industria media le-a sădit în tine pentru a consuma mai mult, pentru a te purta mai docil.

Uită-te un pic la comportamentul bărbaților de prin comediile romantice și vei înțelege mai multe despre ce vor mulți din jur să fii.

De asmenea, nu te repezi să interacționezi cu ea de parcă totul s-ar petrece contratimp.

Dacă-mi urmezi sfaturile, nu vei concura cu alți bărbați, ci alți bărbați vor fi comparați cu tine.

Dacă-mi urmeazi sfaturile, nu te vei afla-n criză de timp, ci alți flăcăi vor considera că nu s-au mișcat suficient de repede pentru a se consola în fața ideii că tu ai pus mâna acolo unde ei pun cel mult ochii.

Poate și imaginația când se află la duș.

În fine, deși emoțiile pe care le trăiești atunci când te-ndrăgostești sunt unele foarte intense, nu le lăsa să-ți umple cu totul viața.

Nu transforma femeia de care te-ai îndrăgostit în singura ta rațiune pentru a fi.

Sună romantic, femeilor le poate plăcea asta, dar nu pica în astfel de capcane.

Femeile cu care ai de-a face trebuie să-ți completeze viața și tu trebuie să le-o completezi lor.

Sub nicio formă nu trebuie însă să-ți înlocuiască viața.

Cu cât ai o viață mai “săracă”, cu atât vei face din interacțiunile cu femeile din jur o miză mai mare.

Iar când ai parte de mize mari, te comporți prostește. În plus, femeile simt când interacțiunea cu ele reprezintă o mare chestie pentru bărbații care le abordează și nu le place să aibă de-a face cu astfel de flăcăi.

Nu mai vorbesc de faptul că, așa cum am tot spus pe acest blog în ultimii 10 ani, dacă vrei să-i stârnești atracție la rândul tău, gândește-te întâi dacă ea merită acest lucru.

Să-i stârnești atracție unei femei înseamnă să-i faci unul dintre cele mai mari favoruri posibile.

Prin urmare, nu oferi asta oricui, oricum, oricând.

De ce atitudinile și faptele tale sunt mai importante decât orice altceva

De-a lungul timpului, am văzut o grămadă de bărbați captivi ideii că dacă nu arată în cine știe ce fel, dacă nu au bani, dacă nu au părinți influenți, sigur nu vor reuși să aibă de-a face cu femeile de care se simt atrași.

În mare, pot avea dreptate.

Dacă dorința ta este de-a fi cu o femeie îndrăgostită de bani, mașini, cadouri scumpe, atunci îți trebuie bani, mașini, cadouri scumpe pentru a-i cumpăra atenția.

Sigur, nu-i vei putea stârni atracție cu așa ceva, atracție reală mă refer, dar nici cei care îi oferă chestii materiale pentru a o avea nu-i stârnesc.

Dacă-mi zici că tu vrei să fii cu astfel de femei indiferent ce-ar însemna asta din punct de vedere moral, atunci eu îți spun că nu am să-ți dau bani, mașini, cadouri scumpe pentru a-ți plăti genul acesta de relații.

Ce-ți pot da eu însă, este cunoașterea necesară pentru a te purta ca un bărbat. Asta indiferent că vinzi covrigi în parcur sau tocmai ai semnat cine știe ce contract avantajos pentru compania pe care-o conduci.

Nu fac discriminări, oricine poate învăța de la mine spre bucuria femeilor din viața lor.

Acum, dacă ai deja unele dintre ghidurile noastre, foarte bine. Pune mâna și le recitește, s-ar putea să-nțelegi mai multe lucruri azi decât ai înțeles ieri.

Dacă-ți dorești vreunul dintre ghidurile noastre, pune mâna și ți-l cumpără acum, la un preț mai mic decât va fi de vineri încolo.

Totuși, înainte de-a ne da nouă banii tăi, gândește ca un bărbat responsabil – „am nevoie de aceste ghiduri sau îmi sunt suficiente informațiile de pe blog?”.

Dacă ai nevoie, ia-ți ce ai nevoie:

Ghidurile marca Fii bărbat!

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.