Cum să lupți pentru o femeie

Ce înseamnă să lupți pentru o femeie

Înainte de orice, află că ele răspund într-un mod aparte la întrebarea Cum sa lupți pentru o femeie?.

Cumva, viziunea lor despre această luptă este diferită față de orice ar trebui tu să faci pentru a câștiga într-o misiune de acest tip.

Din păcate, o bună parte a bărbaților au preluat definiția femeilor și ajung să facă erori caraghioase în încercarea lor de-a păstra o relație sau de-a intra într-una.

Probabil că acum deja te-ntrebi cum își imaginează femeile lupta pentru inima lor, nu? 🙂

În general, o femeie consideră că ai luptat pentru ea dacă poate ulterior să povestească prietenelor, cu maximă mândire, ce-ai făcut tu în încercarea de-a o cuceri sau recuceri.

Dacă nu poate face asta, înseamnă că n-ai luptat așa cum și-ar imagina ea această luptă.

Repet, asta se întâmplă în general, nu spun că toate femeile fac la fel.

Partea proastă este că dacă ajunge să le spună prietenelor sau colegelor de serviciu cum te-ai dat tu peste cap să fii cu ea, înseamnă că lupta respectivă s-a terminat prost pentru tine.

Tu ai pierdut, iar ea are o întâmplare interesantă de povestit la o cafea.

Eventual, dacă va avea ulterior o relație c-un flăcău care se lasă călcat în picioare, îi va spune și ăluia ce romantic erai tu și cât regretă ea că te-a pierdut.

Nu te grăbi, e vorba de-un regret bun doar de scos ochii, singurul tău câștig este că vei deveni cel mult idolul unui idiot.

Dacă nu știi ce ai de făcut, nu-ți asculta instinctul

De ce-ți spun aceste lucruri?

Pentru că foarte probabil  aici este unul dintre puținele locuri din această lume în care afli ce prostii ești tentat să faci înainte să le faci.

Sau, dacă le-ai făcut deja, măcar ți se deschid larg ochii pentru a nu le mai repeta în momentele în care încerci să cucerești o femeie.

Mai mult, când prin minte îți mai trece întebare deja faimoasă Cum să lupți pentru o femeie?, încearcă să-ți amintești inclusiv ceea ce-ți spun în continuare.

Știi expresia aceea pe care o rostesc tot felul de escroci din domeniul self-help? Aia cu „ascultă-ți instinctul!”?

Ei, sfatul meu este să-ți asculți instinctul doar dacă ai cunoaștere în domeniul seductiei.

Dacă nu te pricepi la seductie, nu-ți asculta instinctul.

Nu de alta, dar în această situație instinctul te îndeamnă să faci numai prostii.

De ce ajungi să faci erori în seductie cand îți asculți instinctul

Dacă ești abonat și citești ponturile de seductie pe care ți le trimit, știi deja răspunsul.

De altfel, e un răspun simplu.

Pe scurt, în cazul în care nu ai cunoștințe în domeniul seductiei, asta nu-nseamnă că mintea ta este goală.

Din contră, orice spațiu liber se umple cu ceva.

În această situație, mintea ta devine plină de informații proaste preluate de prin filme penibile sau de prin cine știe ce alte surse deștepte – un exemplu bun sunt rudele care cred în virgintate pierdută în noaptea nunții.

Unul dintre punctele forte ale ghidului Sigur pe Tine este că-ți spală mintea de aceste reziduuri nocive pentru succesul tău în seducție și îți îndoapă mintea cu informații care te vor ajuta cu adevărat.

În fine, fără a lungi vorba, cu cât ești mai sărac în informații de calitate, cu atât e instinctul tău e mai păcătos și tentația de-a acționa greșit este mai mare.

Dacă nu-ți asculți instinctul, ce-ar trebui să faci?

Ar trebui să înveți.

Să înveți ce ai de făcut.

Instinctul devine demn de încredere când în conștientul și subconștientul tău se lefăie ceva cunoștințe serioase despre seducție.

De exemplu, dacă vrei să ai șanse reale de-a recâștiga inima pierdută a unei femei, folosește-te de informațiile din ghidul de împăcare.

Dacă vei aplica exact ceea ce te învăț eu acolo, șansele tale de reușită sunt mai mari decât dacă ai face orice altceva.

Atenție însă – trebuie să ai grijă ca fata sau femeia pentru care faci acest efort să merite. Nu orice femeie merită să lupți pentru ea.

De-asemenea, nu uita că bărbații definesc într-un mod diferit această luptă comparativ cu femeile.

Seducția nu presupune încrâncenare sau încercări de-a dovedi tipei de lângă tine ce bun ești. Seducția înseamnă cu totul altceva.

Joacă precum un bărbat, câștigă precum un bărbat:

Cum să-ți recâștigi iubita

 

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.