Ce faci când o femeie îți spune că ești un tip foarte OK, dar nu e pregătită pentru o relație

Cum să reacționezi când nu vrea o relație

Unul dintre cititorii blogului mi-a trimis acest mesaj:

Vorbeam de ceva timp cu o fată și am ieșit cu ea a treia oară (primele dăți doar am povestit și cam atât).

Aseară ne-am apropiat, la final am dus-o acasă și am sărutat-o. Chiar m-am simțit foarte bine cu ea. Totuși, după întâlnire, mi-a trimis următorul mesaj:

<<Ești un băiat foarte OK, dar nu sunt pregătită pentru o relație. Vreau să rămânem prieteni. Nu vreau o relație pentru că aș strica-o prin faptul că trăiesc în trecut…>>

Ea avut un prieten pe care îl iubea foarte mult, dar a inșelat-o. Îți dai seama că eu nu i-am propus să avem o relație sau ceva de genul asta. Crezi că nu a fost suficient de atrasă de mine? Sincer am fost dezamăgit după faza asta„.

Această situație e trăită probabil chiar în acest moment de o grămadă de bărbați. Problema nu este că femeile nu se simt pregătite pentru o relație, problema este ce faci tu când ea îți spune așa ceva.

Hai să o luăm cu începutul pentru a înțelege din start câteva lucruri. Lucruri simple, dar importante.

Povestea cu „nu sunt pregătită pentru o relație” e luată din filme

Orice femeie care spune așa ceva, a învățat replica aceasta din filmele și serialele la care se uită. După cum bine știi, femeilor le plac dramele, dar tu, ca bărbat, ai datoria să joci un rol important în astfel de situații.

Nu e o replică naturală, născută dintr-o realitate, ci este o ideea copiată din Fetele Gilmore sau din cine știe ce producție americană.

Prin urmare, nu există „nu sunt pregătită pentru o relație” când tu abia ai cunoscut-o.

Există doar sunt interesată de tine sau nu sunt interesată de tine.

Există mă atragi sau nu mă atragi.

În loc să spună că nu e interesată sau că nu o atragi, apelează la o replică mai spectaculoasă, care îi oferă inclusiv posibilitatea de-a face totul mult mai dramatic – adică include și suferința ei în poveste.

Mai mult, unele femei chiar țin la sentimentele celor din jur și evită să producă ceea ce ele consideră o suferință inutilă printr-o minciună.

De ce ți-a spus că a suferit într-o relație trecută

Apropo de suferințe… de ce simte nevoia să-ți spună că a avut probleme în relațiile trecute?

Simplu – pentru că de-a lungul interacțiunii voastre a uitat că ești bărbat și te-a confundat cu una dintre prietenele ei. Genul de prietenă căreia îi poate povesti orice.

Trist este că unii dintre bărbați se bucură când ajung să discute cu femeile ca între fete 🙂

Din păcate, discuțiile ca între fete se lasă cu sex și relații doar în cazul lesbienelor. Dacă e vorba de tipe heterosexuale, discuțiile ca între fete se lasă cu „n-aș vrea să pierd prietenia noastră pentru sex”.

În fine, faptul că ți-a spus că a avut o relație c-un tip care a rănit-o este și o metodă de-a te testa. Dacă te-ai repezi să o compătimești, te-ai ars.

În schimb, dacă i-ai fi spus că nu te pricepi la relații, ai fi fost mult mai câștigat.

Unii flăcăi cred că dacă spun că nu se pricep la relații vor fi catalogați ca neserioși sau ca nepricepuți în interacțiunea cu femeile.

În primul rând, dacă-i spui așa ceva nu vei părea niciodat nepriceput. Rămâne doar varianta de-a fi crezut neserios în interacțiunea cu femeile, ceea ce te asigur este mult mai sănătos decât să fii canapeau ei de psiholog.

În al doilea rând, dacă-i spui că nu te pricepi la relații, îi tai elanul de-a-și povesti dramele vieții la întâlnirea cu tine.

În al treilea rând, va fi tentată să te facă să te pricepi sau să te facă din neserios în relație cu femeile, serios în relație cu ea.

Un băiat foarte OK este ca un eunuc într-un harem

Dacă o femeie abia cunoscută spune despre tine că ești un băiat foarte OK, un tip de treabă, un băiat dulce etc., nu te bucura.

În mare, astfel de aprecieri apar atunci când ea nu vede în tine niciun fel de „pericol” sexual.

Ar putea foarte bine să umble și-n fundul gol în fața ta pentru c-ar ști că tu-ți vei pune mâinile la ochi și-i vei cere să te anunțe când se-mbracă la loc.

Ca o femeie să aibă așa părere bună despre tine, înseamnă că ceva din comportamentul tău a convins-o că ești inofensiv.

De obicei, impresia asta și-o face dacă te-ai repezit să-l condamni pe tipul ăla de-a înșelat-o sau dacă te-ai repezit să te arăți îndurerat de durerile ei din fostele relații

De-asemnea, pot fi și alte apucături de fătălău, dar dacă citești acest blog ori nu le ai, ori ți le identifici singur.

Ce-i spui dacă nu-i pregătită pentru o relație

Dacă ea te castrează cu complimente obosite și-ți trimite un mesaj în care-ți spune că nu e pregătită pentru o relație, poți face două lucruri.

Să-ți plângi de milă sau să-i plângi ei de milă.

Metaforic, normal 🙂

Ideea este că inclusiv situațiile acestea nefavorabile pot fi întoarse în favoarea ta. De altfel, o reacție de bărbat într-o astfel împrejurare poate fi extrem de profitabilă din perspectiva seducției.

Concret, ai putea să-i trimiți înapoi un mesaj din care să reiasă că s-a înșelat atunci când a spus despre tine că ești un băiat foarte OK și că ar trebui să-și păzească fundul când are de-a face cu tine.

De exemplu, ai putea să-i spui asta:

„Te înțeleg, și eu am fost rănit de un băiat în trecut. Tocmai de asta am decis sa ies cu tine… Vreau să devin heterosexual. Sper să fii suficient de stârnitoare sexual încât să-mi fii de ajutor în această încercare 🙂 „

Cum te ajută o astfel de reacție?

În primul rând, ironizează un pic ieșirea ei dramatică și-i taie elanul să ți se mai plângă pe astfel de teme.

În al doilea rând, este un mesaj un mesaj care arată relaxarea ta față de o situație pe care ea o tratează c-un aer grav.

În al treilea rând, autoironia este sexy. Un bărbat care îndrăznește să glumească inducând ideea c-ar fi homosexual este un bărbat tare sigur pe sexualitatea sa.

Sau, ai putea să-i spui altceva:

„Nu spune asta… Chiar am crezut că ne vom căsători și vom avea cel puțin 5 copii. În plus, erai ultima mea șansă să scap de virginitate!”

În mare, efectul este același ca și-n cazul mesajului de mai sus – ironie, autoionie, siguranță pe propria sexualitate.

Sau ai putea să-i spui ceva de genul:

„Îmi pare rău, dar nu voi accepta să profiți sexual de mine! M-am săturat ca toate femeile să dorească doar sex de la mine… 🙂

Un astfel de mesaj nu doar că-i fură ei ocazia de-a dramatiza lucrurile, dar te și poziționează pe tine ca pe-un soi de trofeu. Chiar dacă e o glumă evidentă, ideea-n sine rămâne în subconștientul ei.

Ce se va întâmpla dacă te porți ca un bărbat

Așa cum ți-am mai spus, există cam două scenarii posibile.

E posibil să se supere sau e posibil să fie stârnită de atitudinea ta.

De-asemenea, când se supără, există alte două scenarii.

Poate fi supărare pe bune sau supărare de testare, să vadă dacă ești cu adevărat ceea ce arăți c-ai fi.

În orice situație însă, atitudinea masculină, originală, curajoasă este cea mai potrivită cale de-a stârni atracție unei femei.

În ghidul Stai drept! te învăț o grămadă de lucruri importante despre cum să stârnești tensiune sexuală și atracție. De-asemenea, vei învăța lucruri dincolo de seducție care te vor ajuta să fii ceea ce s-ar putea numi un bărbat întreg.

Foto credit: alarzy

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.