Cum să aduci o femeie de pe Facebook în lumea reală

Ce-i spui pe Facebook să o cucerești

Ai cunoscut-o recent în cine știe ce împrejurare și i-ai obținut numărul de telefon.

Sau poate te-ai băgat cu ea-n seamă pe Facebook și ați ajuns să discutați zilnic online.

La un moment dat însă, începi să-ți dai seama că toată interacțiunea voastră se reduce doar la aceste discuții.

Sigur, e incitant să vorbești cu ea ore-n șir sau să petreceți timp trimițându-vă unul altuia mesaje pe Facebook, dar dacă după câteva zile sau chiar săptămâni vrei să aduci “relația” din virtual în real, vezi că lucrurile se complică.

Vorba vine “se complică”, de fapt, lucrurile stau pe loc sau chiar dau înapoi.

Deși de cele mai multe ori e entuziasmată să aibă de-a face cu tine, aproape de fiecare dată găsește un motiv pentru care nu poate să vă vedeți la un suc.

Uneori, e vorba de o relație care o împiedică să facă pasul decisiv, alteori e vorba de viața ei plină de tot felul de evenimente care-o dau peste cap și care necesită toată concentrarea ei.

În aceste situații, poți avea impresia că discuți cu o savantă de la NASA, nu cu o femeie din lumea obișnuită.

Ideea este că atunci când ceri prea insistent să vă vedeți, ajungi să fii acuzat că ești genul de flăcău insensibil, care nu-nțelege situația ei.

Dacă ai ghinionul să ai de-a face cu o tipă ușor îngrămădită sau care n-are cine știe ce respect pentru tine, atunci poți auzi una dintre replicile supreme în aria interacțiunilor idioate:

“Credeam că tu ești altfel…”

Poți să râzi pe săturate dacă auzi asta, e dreptul tău ca bărbat să râzi și de ea, și de ce-a putut spune.

Apoi, poți să-ți spui că e important să fii altfel, dar asta aproape niciodată nu-nseamnă să fii așa cum îți reproșează ea că n-ai fi 🙂

De ce e atrasă de tine doar pe net sau la telefon

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce lucrurile merg atât de bine online sau în discuțiile prin mesaje sau telefonice, dar “mor” instant când vine vorba de interacțiunile din viața reală, atunci am un răspuns pentru tine.

În mare, lucrurile merg bine pentru că ea-și dorește de la tine doar cât obține deja.

Sigur, tu fiind un băiat altruist, aproape sigur îi oferi mai mult decât își dorește.

De altfel, acesta-i și motivul pentru care nu e interesată să mute o relație virtuală în lumea reală.

Dacă în discuțiile pe care tu le aveți deja-n lumea virtuală i-ai oferi mai puțin și i-ai stârni atracție în mod real, vei descoperi că va deveni și ea mult mai lacomă de tine.

Suficient de lacomă încât să-ți propună ea să vă vedeți, nu să-i propui tu iar și iar ca un bleg disperat să “fure” și el ceva.

Atunci când vorbești cu o femeie pe net sau prin mesaje sau la telefon, tu oferi ceva din tine. Uneori, ajungi să te oferi cu totul în disperarea ta de-a o cuceri.

Atitudinea ta din discuțiile respective contează foarte mult, suficient de mult încât ea să ia o decizie în ceea ce te privește.

Prin urmare, dacă ai o atitudine căcăcioasă, de flăcău disperat să fie băgat în seamă, de flăcău disperat să obțină o întâlnire, atunci te va trata așa cum sunt tratați astfel de flăcăi.

De cele mai multe ori, femeile ajung să-și spună limpede în minte că ești un tip oarecum interesant, amuzant, cu care merită să piardă vremea din când în când.

Totuși, în mintea ei, mai mult sau mai puțin clar, va ști și că nu ești suficient de stârnitor încât să-ți ofere posibilitatea avea de-a face cu ea-n realitate.

Apoi, multe dintre femeile care gândesc așa folosesc discuțiile cu tine ca să umple un gol.

Acel gol are legătură ori cu un deficit de romantism în propria viață, ori cu un deficit de aventură, ori cu un deficit de distracție, ori cu un deficit de oameni-n general etc.

Dacă tu umpli acel gol până ea se satură, atunci în mod sigur nu-și va dori complicația realului, a interacțiunii cu tine față-n față.

Într-un fel, tu devii pentru ea ca un serial pe care-l consumă zilnic până se plictisește.

Exact, atunci când oferi prea mult, riști inclusiv să plictisești.

În fine, apropo de seriale, dacă ești veșnic la dispoziția ei, ca un serial pe care l-a descărcat și-l poate accesa oricând dorește, ceva neinteresant se-ntâmplă cu tine 🙂

Devii mai puțin stârnitor.

Devii “programabil”.

Așa cum un serial deja descărcat poate fi consumat în week-end-uri sau când nu există altceva mai interesant de făcut, așa și tu vei fi programat pentru momentele în care ea n-are ce face.

De exemplu, va discuta cu tine doar când se află la muncă și poate trage chiului. Sau când e prea lipsită de chef să facă altceva și preferă să stea pe net la discuții cu tine.

Unii bărbați se bucură când se află-n aceste situații, când reușesc să fie mai stârnitori decât un joc de Solitaire sau chiar decât site-urile cu știri șocant – scandaloase.

N-ar trebui.

N-ar trebui să fii programabil.

N-ar trebui să accepți astfel de situații dacă vrei să ai de-a face cu femei în lumea reală, în lumea bărbaților, nu în cea a lăbarilor de net.

Cum să ai de-a face cu o femeie dincolo de net și telefon

În Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină, ți-am dezvăluit unele dintre cele mai bune tehnici ale mele de stârnire a atracției.

Indiferent că ai de-a face cu ea-n lumea reală sau online, ai acolo o grămadă de exemple care te-nvață ce atitudine să ai în discuții cu femeile care te atrag și cum să le faci să stea cu mintea la tine mai mult decât la orice altceva.

Dacă nu ți-ai luat deja acest ghid, ai face bine să ți-l iei.

Prețul său a tot crescut și ceva-mi spune că va crește din nou în curând.

De ce va crește?

Ori sunt un nemernic lacom, ori pentru că e cel mai bun lucru pe care un bărbat îl poate citi dacă vrea să fie mai mult azi decât a fost ieri și mai mult mâine decât a fost azi.

Ori amândouă, oricum n-are importanță, aproape sigur prețul acelui ghid va crește.

În fine, atitudinea ta din discuțiile pe care le ai online sau la telefon sau prin mesaje e foarte importantă.

Știi deja ce rezultate ai cu atitudinea de până acum, așa că n-are niciun rost să apelezi la culmea prostiei și să repeți ceea ce nu-ți dă rezultate în speranța că vei avea totuși succes.

Pentru început, renunță să mai fii un serial deja descărcat, reunță să mai fii programabil.

Dacă ea poate avea acces oricând la tine, înseamnă că te are deja.

Prin urmare, de ce ar fi interesată de ceva ce deține?

Gândește-te un moment ce entuziasmul tău față de lucrurile pe care le ai din abundență.

Nu te gândi că oamenii nu-s lucruri.

De multe ori,  în interacțiunile lipsite de atracție, oamenii sunt mai puțin importanți chiar și decât lucrurile.

De altfel, chiar și o femeie care nu are alternative în ceea ce privește viața amoroasă ajunge să tânjească după altceva dacă te are deja în totalitate. E-n firea lucrurilor, e ceva aproape biologic.

Singura situație în care-i poți permite unei femei să trăiască senzația că te are este atunci când vă aflați într-o relație clasică, eventual când ești însurat cu ea.

Chiar și atunci, tu-ți aparții în primul rând ție, dar nu te poți pune cu percepția ei când te iubește și când o iubești.

Atenție însă, nu confunda dragostea reală, profundă, cu sentimentele pe care le ai față de o tipă cunoscută săptămâna trecută pe Facebook.

Nu confundat like-urile cu faptele, nu confunda vorbele cu faptele.

În fine, te poți gândi acum la felu-n care interacționezi tu cu tipele cu care vorbești pe Facebook sau cu care ai parte de discuții telefonice.

Te poți gândi că ai făcut deja toate greșelile închipuibile legate de atitudine.

Te poți gândi că ai avut o atitudine atât de căcăcioasă-n relație cu ea sau cu ele încât te-a bătut gândul să-ți aduci o fosă septică apartament sau doar să plătești pentru niște servicii de vidanjare.

Nu pune la suflet, oricât de mirositoare sunt lucrurile, poți oricând să le schimbi.

Mai mult, cu cât ai avut o atitudine mai căcăcioasă-n relație cu femeile care-ți plac, cu atât poți schimba mai rapid și mai dramatic lucrurile-n favoarea ta.

Cum e posibil asta?

Păi, dacă obișnuiești să cerșești întâlniri, dacă obișnuiești să-i reproșezi că nu-și face timp să vă vedeți, atunci simplu fapt că-ncetezi să mai faci asta transmite un semnal foarte puternic legat de faptul că ceva s-a schimbat în tine.

În loc să fii mereu la dispoziția ei, fii mai mult la dispoziția ta și fă lucruri dincolo de lumea virtuală, lucruri care au legătură cu viața ta, nu cu viața ei.

În loc să-i ceri să vă vedeți, cere-ți să-ți vezi un pic de treburile tale.

Nu de alta, dar un bărbat care are toate lucrurile-n ordine nu cerșește nimic unei femei. Prin urmare, vezi ce n-ai tu pus în ordine ca să pui și ca să redevii bărbat întreg.

În loc să te dai peste cap s-o convingi că ești un tip de treabă care vrea doar să aibă o relație, poate c-ar trebui să-i spui că toată vrăjeala ei legată de “nu pot să mă văd cu tine pentru că am o perioadă dificilă acum” te amuză.

Că te amuză atât de tare că aproape-ți vine să o inviți iar în oraș doar ca să te distrezi pe seama motivelor care-o-mpiedică să se vadă cu tine.

Sigur, te poți aștepta să reacționeze în fel și chip.

Unele îți vor spune replica magică – “Credeam că tu ești altfel…”

Altele îți vor spune să nu le mai cauți, altele vor încerca să te convingă că ele chiar au o viață dificilă, plină de tot felul de întâmplări care le-mpiedică să-și adune gândurile, sentimentele și tampoanele uitate la baie.

E timpul să dai peste cap ceea ce crede ea despre tine

Nu le disprețui pe aceste femei.

Ele nu mint pentru că sunt mincinoase de fel, ele mint pentru că nu te respectă, pentru că tu le-ai făcut să se poarte-n relație cu tine așa cum o fac.

Foarte multe femei sunt reactive.

Dacă au de-a face cu un bărbat, atunci se poartă-n relație cu respectivul așa cum o femeie se poartă cu un bărbat.

Dacă au de-a face c-un udă scutece, atunci se poartă-n relație cu respectivul precum o femeie se poartă c-un udă scutece.

Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să tulburi toate obișnuințele ei legate de interacțiunea cu tine.

Dacă e obișnuită să ceri lucruri, nu mai cere. Cu o singură excepție – momentelor în care-i ceri să facă prostii după indicațiile tale, bineînțeles.

Dacă obișnuiești să-i faci complimente triste, oprește-te.

Dacă nu poți, închipuie-ți că de fiecare dată când încerci să faci complimente unei femei cu speranța că te va plăcea, singurul testicul pe care-l ai își pierde jumătate din volum.

Dacă tot nu te poți opri, nu-ți mai închipui asta, pur și simplu dă-ți pantalonii jos și vei vedea-n mod real reducerea de volum.

Dacă obișnuiești să stai de vorbă cu ea până-ți spune că trebuie să iasă sau să plece la cine știe ce treabă, fă tu asta.

Oferă-i mai puțin din ceea ce ești și asigură-te că-i oferi bucata de bărbat care sigur există-n tine.

De ce te sfătuiesc să-ți schimbi atitudinea și felu-n care-i vorbești?

Pentru că e important să redevii stăpânul tău în relație cu ea. N-ai nevoie de alți stăpâni în afară de tine.

Mai mult, schimbarea de atitudine îți va aduce ceea ce n-ai obținut anterior prin vorbă lungă – o va scoate din lumea virtuală și-i va arăta o bucată din realitate. De cele mai multe ori, asta nu-i suficient pentru ca ea să sară direct în brațele tale, dar de fiecare dată este suficient pentru a-i stârni un pic de respect.

Nu știu ce știi tu despre seducție, dar respectul pe care i-l stârnești unei femei e mai important decât aproape orice alt aspect – bani, aspect fizic, umor etc.

Nu te aștepta să-ți spună că te respectă doar pentru simplu fapt că nu-i mai înghiți minciunile sau dramatizările, nici nu e nevoie. În schimb, așteaptă-te să simți tu că te respecți, iar asta va fi vizibil și pentru cei din jur.

Sau cele din jur, în cazul de față.

PS: în ghidurile Sigur pe Tine și Întâlnirile te-nvăț lucruri concrete care te transformă ca bărbat.

Unii bărbați ajung să-și schimbe atitudinea-n relație cu femeile doar prin simpla citire a acestor ghiduri. Cei cu adevărat deștepți, câștigă mai mult de-atât dacă și pun în practică sfaturile mele.

Vei găsi acolo cea mai mare „colecție” de dialoguri pe care le poți folosi ca inspirație când abordezi femei față în față sau online (Facebook, Tinder, chat-uri, site-uri de dating, WhatsApp etc.)

Sigur pe Tine + Întâlnirile

Foto: tanelteemusk

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.