Locuri speciale în care să ieși cu o fată

Sunt genul de locuri in care putini barbati se mai gandesc sa invite fetele pe care le cunosc. Lasa-i pe altii sa le invite acolo unde au fost deja invitate de nenumarate ori: discoteca, restaurant, cafenea, club, film etc. Tu alege sa fii un pic mai original.

1.  Zoo

De ce merita sa mergeti la zoo? In primul rand pentru ca e o vizita memorabila. Si nu ma refer aici la felul in care arata unele gradini zoologice de la noi.

La zoo nu se merge in fiecare zi. Mai mult, majoritatea dintre noi au fost acolo ultima oara prin a doua, cand s-a organizat o excursie cu toata clasa.

Profita de acest fapt si du-o la zoo. Vor exista o gramada de subiecte in jurul carora si cei mai timizi dintre barbati pot infiripa o discutie.

 2. Muzee

Poate suna plicticos, dar te asigur ca vizitarea unui muzeu impreuna cu o fata te poate ajuta din multe puncte de vedere.  In primul rand, poti purta usor o conversatie legata de ceea ce vizitati, iar acest lucru se dovedeste de ajutor celor care pe o terasa ar putea sa lege vorbe doar despre vreme si despre felul in care arata amabalajul berii.

Apoi, vizitarea unui muzeu te ajuta sa o cunosti mai bine pe cea cu care ai iesit. Dupa vreo ora petrecuta printre exponate, si cea mai ipocrita fiinta isi da arama pe fata: arata ca se plictiseste sau ca, pur si simplu, habar n-are cine a fost Eliade.

Ori, astfel te poti hotara daca te limitezi doar  la sex sau iti poti propune sa ai si o relatie cu respectiva. Stii doar, fetele proaste sunt bune doar o data. Dupa asta, le merita altii.

3. Turul orasului cu un mijloc de transport in comun

Chiar imi trebuie curaj sa fac o asemenea recomandare dupa cea cu gradin zoologica si cea cu muzeele 🙂

Totusi, incearca acest lucru. Propune-i cat se poate de simplu sa luati un tramvai dintr-un capat in celalalt al orasului.

In Romania sunt cateva milioane bune de masini mici, deci oricine ii poate oferi o plimbare cu ultimul Logan scos pe piata. Tu ofera-i ceva ce nimeni nu i-a oferit. Arata-i ca esti original, ca ai suficienta incredere in tine incat sa nu-ti pese de faptul ca altii concureaza pentru ea cu tot felul de atentii si scoate-o la o astfel de plimbare.

O va tine minte toata viata ei. Si crede-ma, daca are suficienta inteligenta, o va aprecia. Daca nu, treaba ei.

Apropo, alege o zi de week-end, cand transportul in comun e liber si veti gasi locuri pentru a sta jos si pentru a fi sigur ca nu ramaneti blocati in trafic 🙂

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.