Locuri speciale în care să ieși cu o fată

Unde să ieși cu o fată - 5 locuri specialeDe ce ai vrea să ieși cu o femeie într-un loc special?

Să o impresionezi?

Nici pe departe.

Motivul pentru care ar trebui să alegi locuri speciale în care să ieși la o întâlnire cu o femeie este ca să vă simțiți bine.

De altfel, într-un top al celor mai importante obiective pe care un bărbat ar trebui să-l aibă când vine vorba de primele întâlniri, ideea de-a vă simți bine se află pe locul 2.

Pe primul lor, se află un alt obiectiv – să te lămurești ce este de capul ei.

Adică să folosești acea întâlnire ca să decizi dacă ea este sau nu este potrivită pentru tine.

În fine, revenind la importanța lui „să vă simțiți bine”…

Rolul tău este să ușurezi acest lucru, dar nu este să te dai peste cap ca ea să se simtă bine cu orice preț.

Cât de bine se va simți în compania ta depinde doar într-o măsură limitată de tine și într-o măsură ceva mai mare de ea însăși.

Adică dacă ai de-a face cu o tipă pe care nu o mulțumește în realitate nimic, care-i tot timpul cu ochii în ecrane ca să vadă ce mai e nou pe Instagram sau Facebook, care are o atitudine mizerabilă în general, nu e de datoria a să faci eforturi speciale pentru ea.

Totuși, e de datoria ta să alegi locul în care urmează să ieșiți și e de datoria ta să fii clar în această privință.

Adică nu bălmăjești ceva de genul:

A… Mă gândeam să merge joi la film… Dacă poți și tu. Ne uităm să vedem ce filme sunt… Bla-bla.

Nu, dacă vrei să ieși cu ea la un film, îi poți spune simplu ceva de genul:

Joi seară vreau să merg la Dune. Vii cu mine?.

sau

Joi seară vreau să merg la Dune, hai să mergem împreună.

Totul e mult mai ușor când inviți o fată în oraș după metoda Alex David decât atunci când te porți ca o pereche de izmene uitată pe sârmă, în bătaia vântului.

1. Scoate-o la o plimbare în parc / în natură

De ce ar fi o ieșire în natură specială pentru o întâlnire?

Pentru că vă aduce pe amândoi mai aproape de firescul interacțiunii dintre un bărbat și o femeie.

Nu fac aici trimiteri la vremuri de demult, când el o striga pe ea din gura peșterii și ea făcea pași șovăitori spre el, întrebându-se dacă o va apuca de păr sau nu când o va trage înăuntru.

Mă refer la faptul că un astfel de mediu implică, de obicei, o îndepărtare de ecrane, de tendința de-a sta cu ochii pe Instagram / Facebook etc.

Implică o deconectare de la lucrurile de zi cu zi și vă permite să formulați gânduri / idei care să spună ceva despre cine sunteți voi în profunzime, nu doar despre cine cu cine s-a mai culcat sau cât de prost e șeful vostru.

Mai mult, dacă acea ieșire în natură este ceva mai complexă decât simpla plimbare în parc – adică implică un traseu la munte, de exemplu, atunci lucrurile sunt și mai profitabile pentru tine.

În general, afli cele mai multe lucruri despre un om atunci când îl scoți un pic din mediul lui obișnuit pentru o perioadă mai lungă de timp.

Adică, nu pentru o oră de plimbare în jurul lacului din Herestrău, ci pentru câteva ore zdravene de plimbare pe un traseu într-unul dintre munții noștri.

Normal, poți identifica lucruri despre natura reală a oamenilor și atunci când mergi într-o minivacanță care implică lucruri precum – stat ore întregi în mașină, schimbat avioane, plimbat prin orașe necunoscute în scop turistic etc.

De ce?

Pentru că consumul fizic și nervos implicat de astfel de lucruri nu mai permite respectivei persoane să-și țină cu ușurină ascunse anumite reacții relevante.

S-ar putea să descoperi despre ea că e o smiorcăită care nu e dispusă să facă nici măcar efortul de-a urca ultima pantă până la crucea de pe Caraiman.

Sau că e genul individă care vorbește urât cu chelnerii doar pentru că poate face asta fără consecințe. Cel puțin, fără consecințe pe care ea să le știe.

Sau că e genul care râde de cei care au fobie de zborul cu avionul.

Sau…

E mai bine să afli rapid ce soi este înainte să intri într-o relație clasică cu ea.

2. Invit-o la un muzeu de interes pentru tine

Poate suna plicticos, dar te asigur că vizitarea unui muzeu împreună cu o femeie de care ești atras te poate ajuta din multe puncte de vedere.

În primul rând, poți purta ușor o conversație legată de ceea ce vizitați, iar acest lucru se dovedește de ajutor celor care pe o terasă ar putea sa lege vorbe doar despre vreme și despre felul în care arată fața de masă.

Apoi, vizitarea unui muzeu cu o anume tematică de interes pentru tine te ajută să o cunoști mai bine pe cea cu care ai ieșit.

Poate să fie interesată de aceleași lucru ca și tine sau poate să fie suficient de interesată de tine încât să nu facă un caz că se plictisește să tot vadă chestii tehnice la un muzeu dedicat ingineriei sau chestii de neînțeles la un muzeu de artă plastică.

Repet, e important să nu faci eroare de a o scoate la un muzeu cu o tematică despre care crezi că va fi de interes doar pentru ea.

Alege întotdeauna ca propunere ce este pentru tine de interes, abia apoi ia în calcul și ce i-ar plăcea ei.

Deși sună egoist, te asigur că e mult mai bine să mergeți într-un loc în care tu îi poți fi ghid decât într-un loc în care tu nu-nțelegi nimic din extazul ei pentru exponate.

3. Scoate-o la filmul potrivit

Dacă nu e vorba de prima întâlnire dintre voi, atunci să mergeți la un anume film poate fi o idee bună.

Dacă ar fi prima întâlire, să mergi la cinematograf nu e cea mai bună idee pentru că e o activitate care oferă prea puțin timp de discuție  / interacțiune reală și prea mult timp de stat cu ochii într-un ecran.

În fine, dacă nu e o primă întâlire, ieșirea la un film poate fi o idee bună mai ales dacă tu ești cel care alege filmul.

Și dacă tu faci invitația, cateogoric tu menționezi limpede la ce film mergeți.

Poate ți se pare interesant să-i propui să aleagă ea, ca tu să pari un tip de treabă care în dorința de-a o face pe ea să se simtă bine îi oferă această posibilitate.

Poți părea un tip de treabă.

Totuși, majoritatea tipilor de treabă mai par într-un fel.

Par blegi.

Nu toți, doar majoritatea.

De ce?

Pentru că atunci când transferi spre ea deciziile pe care ar trebui să le iei tu sau propunerile pe care ar trebui să le faci tu, îi transmiți și faptul că nu ești în stare să-ți faci „treaba” de bărbat.

Iar o femeie nu dorește să facă treburile unui bărbat decât dacă își dorește să fie bărbat.

Și cum femeile heterosexuale își doresc să fie femei, nu le fura plăcerea de-a se simți bine în pielea lor devenind tu femeie în locul lor.

Nu de alta, dar vor fi tentate să caute în alte direcții până vor găsi un bărbat care va face toate acele lucruri care evidențiază mai limpede starea de fapt a fiecăruia – cine-i bărbatul și cine-i femeia.

Bun, ce fel de film alegi?

Ar fi aiurea să-ți spun ce gusturi am eu și tu să copiezi aceste gusturi.

Nu, mai bine alegi un film în acord ori cu ceea ce ești tu, ori un film în acord cu ceea ce ai vrea să fii.

Alegi un film în acord cu ceea ce ești tu atunci când ești mulțumit cu tine însuți.

Adică te consideri la un nivel de dezvoltare masculină pe care îl consideri OK.

Alegi un film în acord cu ceea ce ai vrea să fii când tânjești spre genul respectiv de gusturi.

În aceste condiții, e absolut firesc să alegi ceva care îți place în primul rând ție fără teama că ei s-ar putea să nu-i placă.

De ce?

Pentru că alegerile care sunt în acord cu tine sunt o formă de evaluare și selecție.

O evaluare a gusturilor ei și o selecție legată de cât de potrivită este ea pentru tine.

Normal, te poți gândi la următorul scenariu: mie îmi plac filmele de groază, dar poate ea nu s-ar uita niciodată la așa ceva pentru că-i este frică.

Nicio problemă, datoria ta este să-i propui acel film de groază pe care vrei să-l vezi, iar datoria ei este să refuze dacă nu dorește să vină.

Când o femeie e atrasă de tine, două lucruri se întâmplă indiferent cât de neplăcută i-ar fi alegerea ta.

Ori merge la film și consideră mai important să petreacă timp cu tine decât să nu fie cu tine.

Ori îți spune că nu merge la film, dar vine cu o alternativă – ori o propunere de-a merge la un film care să te satisfacă și pe tine – adică nu apare cu o dramă romantică absurdă în care toată lumea din film suferă și plânge și nimeni din sală nu-nțelege mare lucru.

Propunerea ei va fi cât de cât în acord cu ceea ce a perceput ea despre tine sau măcar în acord cu propunerea ta inițială – poate nu un film de groază, dar măcar un gen de film pe placul bărbaților.

Sau orice altă propunere de-a petrece timp împreună.

Dacă refuzul ei nu include o contra invitație, ci doar o atitudine din care reiese că-i obișnuită să vadă bărbații că fac eforturi în timp ce ea doar evaluează acele eforturi, vezi-ți de treabă, e pierdere de vreme.

4. Vizită la librărie pentru cumpărat cărți

În aproape orice localitate răsărită există librării cu o ofertă variată de cărți.

În București, ai librăriile din lanțurile Cărturești, Humanitas, Diverta etc.

Aproape fiecare poate reprezenta un loc excelent de ieșit cu o fată la întâlnire.

Prin urmare, pune mâna pe telefon și spune-i ceva de genul:

Vreau să merg după muncă prin Cărtureștiul din Centrul Vechi să-mi cumpăr niște cărți. Vii cu mine?.

E simplu și la obiect.

Dacă vine, vei avea ocazia să vorbiți unul cu altul despre ce cărți vă plac, să observi dacă-și cumpără ceva cu o anume temă, să observe ce preferințe ai tu etc.

Mai mult, este una dintre puținele situații în care îi poți face un cadou fără să pari că-ncerci să „plătești” pentru interacțiunea cu ea, așa cum mulți flăcăi sunt tentați să facă.

Marele merit al cărților este că sunt unele dintre cele mai versatile cadouri.

Să dai cadou cuiva o carte este un gest mai plin de sens curat decât aproape orice altceva.

Dacă ai nelămuriri, poți citi pe larg despre ce cadouri pot face bărbații femeilor de care se simt atrași.

În fine, genul acesta de librării au uneori și o mini cafenea / ceainărie, așa că puteți să petreceți timp și la modul clasic, așezați pe scaun, față-n față.

5. Turul orașului cu un mijloc de transport în comun

Genul acesta de propunere nu este pentru oricine.

Mai exact, este exclusiv pentru bărbații care văd această idee ca fiind una interesantă și nu este deloc pentru cei care văd această idee ca fiind una cu care s-ar puta face de râs.

După cum vezi, din nou contează cum vezi tu ideea, nu contează cum o vede ea.

Nu pentru că părerea ei n-ar conta în general, ci pentru că ea are posibilitatea să accepte sau să refuze după ce-i propui.

Oferă-le întotdeauna femeilor posibilitatea să ia ele decizii pentru ele, nu te repezi să te gândești tu înainte ce le-ar plăcea și ce nu.

În fine, de ce ar putea să fie o idee bună să faceți turul orașului cu unul sau mai multe mijloace de transport în comun?

Pentru că e ceva ce nu ai mai făcut nici tu pentru simplă plăcere și este ceva ce nu a mai experimentat nici ea.

Adică va fi ceva simplu, dar categoric memorabil.

Normal, ideal este să faceți asta într-o zi de week-end, când nu e cine știe ce aglomerație.

Sau puteți face asta și-ntr-o zi obișnuită de lucru în caz că sunteți din categoria celor care n-ați mers vreodată cu transportul în comun sau n-ați mai făcut-o de foarte mult timp.

În fine, o astfel de experiență va fi pretext pentru discuții, pentru conversații reale și chiar pentru trăire în realitate.

Adică, după cum vezi, n-am spus c-ar fi vorba despre un tur turistic al orașului, ci am spus despre un simplu tur al orașului.

Asta nu implică doar bucăți de traseu atractive, ci și bucăți de traseu care nu ar fi vreodată băgate în seamă într-un ghid de promovare locală.

Îi poți explica cu ocazia aceasta că oamenii trăiesc atât de mult cu ochii în ecrane încât nu mai văd cu adevărat ce este în jur.

Sau când văd, o fac selectiv, filtrat de cei care postează diverse imagini pe rețelele sociale.

Cam asta ar fi…

Nu-ți rămâne decât să profiți de ponturile mele și să treci la treabă.

Iar dacă vrei să ai cu adevărat succes la întâlnirile cu femeile care te atrag, ghidul acesta îți va fi de mare ajutor:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.