Dacă vrei să-ți recucerești fosta iubită, schimbă total felul în care privești lucrurile

Recâștigarea iubitei - cea mai mare eroareExistă o eroare de strategie atât de mare, încât Putin ar fi în stare să o includă în proiectul noii URSS.

Există o eroare de strategie atât de mare, încât are propria gravitație și americanii vor să lanseze sateliți de observare în jurul ei.

În fine, există o eroare de strategie atât de mare, încât 99% dintre bărbați sunt tentați să o facă și 98% chiar o fac.

Nu te mira, cu cât o eroare e mai mare, cu atât sunt oamenii tentați să o facă.

La ce eroare mă refer?

La eroarea de-a încerca SĂ CONVINGI o fostă iubită să te primească înapoi.

98% dintre bărbați încearcă SĂ CONVINGĂ fostele iubite să-i primească înapoi sau să fie din nou cu ei.

2% dintre bărbați fac altceva – le stârnesc din nou atracție respectivelor femei și apoi decid dacă vor să fie din nou cu ele sau nu.

Vorba ceea, pe de o parte, unele relații clasice sunt pur și simple nocive, iar pe de alta… cine ți-a spus că trebuie să ai o relație clasică cu orice tipă care-ți place?

„Ne-am despărțit și i-am spus să se gândească bine la ceea ce face!”

Zilele trecute, am primit un mail de la Adrian, care Adrian s-a despărțit de fosta iubită.

Sau fosta iubită s-a despărțit de el. Nu e clar că nu mi-a spus exact, dar contează oricum mai puțin.

Important este că dorește să se reîmpace cu aceasta și i-am recomandat ghidul special dedicat unor chestiuni de acest tip.

De ce i l-am recomandat?

Pentru că dacă există vreo șansă reală de-a fi din nou cu tipa respectivă, informațiile din ghid îl vor ajuta să profite de șansa respectivă.

Altfel, cel mai probabil, va face eroarea de care-ți spuneam mai sus – va încerca SĂ O CONVINGĂ să fie din nou cu el.

De atfel, până să-mi scrie mie, Adrian s-a „mișcat”, dar nu prea bine. Adică a început să calce deja în străchinile comportamentului prostesc după ce făcuse totuși un lucru bun.

Ce lucru bun?

Lucrul bun pe care l-a făcut Adrian după ce s-a despărțit de fosta iubită a fost că a renunțat să mai folosească mașina tipei și i-a dat cheile înapoi. Mai mult, nu s-a mai dus în vacanță la hotelul la care îi putea obține ea discount și a ales un altul.

Gestul în sine e absolut OK dacă nu a fost însoțit de cine știe ce scene dramatice și nu i s-a dat o nuanță isterică speficiă telenovelelor sau emisiunilor pentru proști, gen „Noră pentru mamă”.

Dacă nu mai ești cu ea, nu are rost să profiți de ceea ce ea îți oferea doar pentru că aveați o relație.

Din păcate, după ce i-a dat cheile mașinii înapoi, Adrian s-a gândit să înceapă și munca de convingere. Întâi timid, printr-un fel de invitație:

„Maria, te rog să meditezi adânc în perioada următoare la ce vrei tu de la viața ta în general, de la noi doi. După ce te gândești, să ne întâlnim la un suc și să discutăm. Te pup”.

N-a pupat-o pe Maria, și-a pupat de adio o parte din șansele de-a mai fi cu ea

Atunci când i-a trimis acest mesaj,  de fapt, Adrian i-a transmis Mariei un lucru simplu: „despărțirea mă afectează pe mine mai mult decât pe tine. Aș vrea să fim din nou împreună. Sper să te gândești și să-mi dai încă o șansă bla-bla, bla-blum”.

Mai mult, prin acest mesaj, Adrian a asigurat-o pe Maria inclusiv de faptul că ea îl poate avea instant, că este disponibil pentru ea dacă-și dorește să-l primească înapoi.

Nici măcar nu i-a oferit suficient timp încât ea să vadă cum este viața fără el. I s-a predat rapid, foarte rapid.

De altfel, Maria i-a și răspuns la mesaj cu următoarele cuvinte:

„Bună, Adrian. Mă voi gândi și te voi suna”.

Maria i-a dat doar speranțe și l-a lăsat în joc de glezne

Cuvintele Mariei arată clar la cine-i controlul și cine se află sub control, în joc de glezne.

Cine ia decizia când se termină perioada de gândire? Maria.

Cine ia decizia când îl sună, dacă-l sună? Maria

Cine stă și așteaptă ca Maria să-l bage-n seamă? Adrian.

Este o situație nașpa să stai să aștepți? Categoric.

Totuși, există ceva și mai nașpa. Anume să nu te mulțumești cu o singură eroare, ci să faci încă una.

Pentru că n-a suportat situația în care s-a băgat singur, Adrian sunat-o pe Maria la doar câteva minute după ce aceasta îi răspunsese la mesaj.

Cine sună după ce deja ai stabilit ceva?

Disperații.

Partea proastă este că disperații au un comportament pe care nu-l suportă nimeni, cu atât mai puțin o fostă iubită.

Ce fac disperații când vor să-și recâștige iubitele

Când vor să-și câștige fostele iubite sau să mențină relația cu tipe care sunt pe punctul de-a se despărți de ei, disperații fac tot felul de alte gafe.

În cazul de față, Adrian a sunat-o pe Maria și a anulat efectul singurului lucru bun și demn făcut după despărțirea de aceasta  – refuzul de-a-i mai folosi mașina și de-a beneficia de acea reducere la hotel.

La câteva minute după ce obținuse de la Maria acea promisiune tristă că se va gândi încă o dată la viața ei (?!), Adrian a sunat-o pe Maria să-i spună că-i pare rău că i-a înapoiat cheile de la mașină și că a refuzat cazarea la acel hotel cu discount.

Instinctual sau nu, făcuse și el ceva demn de laudă și-a aruncat totul la gunoi printr-o atitudine plângăcioasă și supusă.

Ce va face Maria în continuare? În mod sigur nu va aștepta cu nerăbdare întâlnirea cu Adrian și-n mod aproape sigur și-ar dori mai degrabă să nu fie nevoie să se mai vadă cu acesta.

Există ceva-n disperare care alungă oamenii în general, nu doar femeile. E ceva nemasculin, ceva  neatractiv, ceva demn de milă, dar sigur nedemn de „gustat”.

Adrian a făcut eroarea uriașă de-a-ncerca să o convingă pe Maria să fie din nou cu el. Problema este că femeile nu vor să fie cu cei care încearcă să le convingă, ci cu cei care le stârnesc atracție.

E o mare diferență între cele două aspecte.

Când încerci să convingi o femeie de ceva, apelezi oarecum la logica ei și la mila ei.

Când îi stârnești atracție, apelezi la toate mecanismele care o determină pe ea să-și dorească să fie cu tine.

Bărbații stârnesc atracție, restul flăcăilor se ocupă cu convingerea.

De altfel, de asta ideea sfaturile acelea frumoase gen „comunicați mai mult și veți rezolva toate problemele” sunt doar vorbe-n vântul care șuieră pe urechile blegilor.

Femeile sunt atrase de bărbați înainte să existe Oprah, așa că mă-ntreb retoric oare cum reușeau să aibă relații…

Dacă Maria se va vedea totuși cu el, ce-ar trebui să facă Adrian

În ghidul de recucerire am explicat ce ai de făcut, pas cu pas, pentru a-ți fructifica șansele de-a fi din nou cu o fostă iubit sau cu femeia  care se află încă alături de tine, dar în mod evident și-a pierdut interesul pentru relația voastră.

Dacă ar fi însă să-i dau o soluție lui Adrian pentru situația exactă în care s-a băgat, i-aș spune să-și schimbe total felul în care gândește.

În primul, trebuie să-și elimine teama că o va pierde.

Teama că-ți pierzi iubita sau îți ruinezi șansele de-a mai fi care-ți place te face să greșești. Te face să acționezi așa cum ai văzut mai sus că a acționat Adrian.

Din teamă, nimic bun nu se naște-n relații cu femeile. Din contră. Erori peste erori peste erori.

În schimb, dacă privești din start lucrurile bărbătește – adică iei în calcul la modul serios inclusiv posibilitatea să nu reușești, atunci vei acționa mult mai eliberat de gândurile care-ți blochează comportamentul corect în astfel de situații.

Care-i comportamentul corect la întâlnirea lui Adrian cu Maria?

În primul rând, se vede cu ea pentru simpla plăcere de-a ieși la un suc cu o tipă. Nu să o convingă să-l placă, ci pentru plăcerea actului în sine.

Apoi, n-are de ce să se teamă că Maria nu va sta prea mult la întâlnire, așa cum mi-a spus în mail-ul pe care mi l-a trimis, ci mai bine să ia în calcul posibilitatea ca el să fie cel care nu stă prea mult la întâlnire dacă lucrurile nu sunt plăcute.

De altfel, ea își poate dori să plece repede nu pentru că ar avea o personalitate puternică neapărat, ci pentru că te percepe pe tine ca fiind slab.

În fine, te duci la întâlnire ca să te simți bărbat stăpân pe situație. Ea vedea asta, dar nu-i cel mai important lucru ca ea să vadă asta. Tu vei vedea asta și lucrul acesta va conta mult, tare mult.

Așa cum am tot spus, indiferent dacă reușești sau nu să stârnești atracție unei femei, e tare important ca de-a lungul interacțiunii să te fi purtat ca un bărbat, să fi stat drept.

Dacă reușești, ea va avea alături un tip pe care-l respectă și care se respectă.

Dacă nu reușești, nu vei ieși din interacțiunea cu ea îndoit, ci ca un bărbat care se respectă. Ori asta va fi tare vizibil în ochii tăi, dar și-n cei ai femeilor cu care vei mai avea de-a face.

În Stai drept! – Ghid de Atitudine Masculină te învăț tot ceea ce ai de făcut pentru a te purta mereu ca un bărbat adevărat în relație cu femeile, dar și cu toți cei din jur.

Mai mult, vei citi acolo lucruri cu adevărat originale despre seducție, vei descoperi inclusiv tehnici pe care nu le vei găsi nicăieri în altă parte dintr-un singur motiv – sunt inventate și perfecționate de mine.

Baftă și stai drept!

Foto: robnas

 

Abonează-te prin email pentru a primi pdf-ul cu 10 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără scheme triste.