Ce faci atunci cand iti da un ultimatum

Multor femei le place drama. Nu intotdeauna in mod constient, dar categoric le place.

Daca arunci un ochi asupra audientelor pe care le inregistreaza orice telenovela de 2 bani, vei vedea ca un numar impresionant de  femei sunt pur si simplu innebunite sa urmareasca aventurile patetice, disperate, ilogice, chiar usor idioate ale personajelor respectiv.

De la telenovela la viata reala

Ei, si pentru ca sunt atat de sensibile la astfel de chestiuni si pentru tanjesc sa traiasca si ele asemenea episoade zbuciumate in propria viata, ai putea sa fii victima unor  ciudate sau exagerate din partea tipelor cu care interactionezi.

De la intristari bruste in momentul in care afla ca nu vei petrece nu stiu ce seara cu ele la tipete isterice atunci cand descopera ca tu, ca orice barbat de altfel, poti fi interesat sa urmaresti pe strada si alte femei, orice se poate regasi in arsenalul unei femei cu mintea usor blurata de productii precum „Inima de tiganca”.

Dincolo de aceste nervozitati clasice, exista o atitudine speciala in privinta careia un barbat trebuie sa ia anumite masuri 🙂

Cand o ia razna, fa-i un pic de loc

„Ultimatumul” este reprezentat de momentul in care ea te anunta pe un ton razboinic faptul ca daca mai faci nu stiu ce lucrur, relatia voastra s-a terminat.

E dreptul ei ca femeie sa spuna orice, dar e dreptul tau ca barbat sa o iei peste picior atunci cand reactia ei vine ca urmare a faptului ca tu ai privit dupa fundul unei fete pe strada sau ca ai remarcat la televizor ca o anumita prezentatoare are nu stiu ce forme interesante.

In plus, tu esti barbat, nu-ti plac telenovele. Nu trebuie sa intri in acest joc. Pur si simplu, ignora orice apucatura de acest gen, ia-o la misto si trimite-o sa urmareasca inca un episod din „Si totusi iubirea” pentru a se linisti.

Barbatii nu joaca in telenovele

Ma refer la telenovele pe care incearca partenera sa le produca acasa si  incare doreste sa-ti ofere un rol cu forta. In concluzie, fii calm, zambeste si vezi-ti de treaba in continuare.

Daca se supara si chiar pune in aplicare amenintarea, adica te paraseste pentru ca indraznesti sa fii barbat si sa privesti in jurul tau, stai linistit. Tocmai te-a parasit o proasta pentru a face loc uneia care sa te doreasca in calitatea ta principala: aceea de barbat.

PS: dacă vrei să-nveți cum să cucerești o femeie încă de la prima interacțiune, ia-ți acum acest ghid:

Întâlnirile – Cum să o cucerești din prima

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.