Cum poti cunoaste o gramada de fete intr-un camin studentesc. Simplu si foarte, foarte rapid

Metoda este simpla, originala si verificata.

De asemenea, are avantajul ca poate fi adaptata si pentru alte locuri decat caminele studentesti. Orice aglomerare de fete poate fi o arie de actiune: locuri de munca, sali de curs etc.

Concret, iti trebuie doar cateva foi A4 si un pix. Poti sa iei si un prieten cu tine daca esti prea timid sau pur si simplu vrei sa se bucure si altcineva de aceasta ocazie.

Apoi, bati la usa fiecarei camere din respectivul camin, intri si spui ca strangi semnaturi pentru o cauza anume. De exemplu, poate fi vorba de semnaturi pentru doatarea salii de fitness a caminului.

Fetele sunt mereu interesate sa sustina astfel de cauze. Daca sala exista deja poti spune ca incercati sa obtineti achiziotionarea de aparatura noua, daca sala nu exista, poti spune ca semnaturile sunt pentru amenajarea si dotarea acesteia.

Ce vorbesti, ce informatii ceri

Le intrebi cum le cheama, le treci frumos numele pe lista, le intrebi la ce facultate sunt, le pui sa semneze si apoi porti o discutie orientativă cu ele.

Adica le intrebi ce aparate si-ar dori neaparat, daca merg in oras la sala, daca ar mai fi lucruri pe care administratia ar trebui sa le achizitioneze etc.

Important este sa porti o discutie pana te lamuresti daca te intereseaza cineva din respectiva camera. Daca nu e nimic interesant, sunt convins ca vei zbura rapid de-acolo.

Daca e ceva interesant… Fii organizat si noteaza-ti asta. Vei cunoaste o gramada de fete intr-o astfel de excursie prin camere si e pacat sa nu stapanesti toate informatiile pe care altii le obtin abia dupa vreun an de cazare acolo.

Cum revii in locurile interesante

Sunt o gramada de metode de-a reveni elegant in camera respectiva.

Poti sa bati la usa si sa ceri ceva de citit sau poti sa vii si sa-i spui fetei care te intereseaza ca urmeaza sa iesi in oras la o plimbare sau sa bei un suc si ca vrei sa mearga cu tine.

Ai fi uimit cate fete isi doresc sa primeasca astfel de invitatii.

PS: dacă vrei să ai succes în interacțiunile cu tipele care te atrag, ia-ți acum acest ghid:

Sigur pe Tine – Cum să cucerești femeile cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.