Lucruri cu adevărat speciale: scrisorile

Cum folosești scrisorile în seducțieImaginea de alaturi face parte dintr-o campanie a serviciilor postale nationale din Australia.

Scopul acesteia?

Sa reaminteasca oamenilor cat de puternica este comunicarea prin scrisori. Ca barbat, nu trebuie sa traiesti in Australia si sa fii tinta acestei campanii pentru a intelege cat de speciala poate fi o scrisoare pentru o femeie.

Scrisorile sunt speciale

Toata lumea comunica astazi electronic. Avem minute gratuite, avem tarife reduse, avem messenger, avem SMS… O scrisoare poate face o placuta nota discordanta in tot acest amalgam. Da, Gmail si Yahoo! au spatii enorme pentru arhivarea mesajelor, iar telefoanele mobile iti pot pastra mesajele si transfera cand ai nevoie. Totusi, o scrisoare are locul ei special in subconsientul femeii. Contine acea doza de romantism care pastreaza barbatul in postura de barbat si face femeia sa se simta femeie cu adevarat. Scrisoarea este palpabila. Are un plic a carui hartie se poate ingalbeni cu trecerea timpului, iar coala sau colile din interior vor avea viata de cate ori scrisoare va fi citita si rascitita.

Scrisorile se pastreaza

Scrisorile chiar se pastreaza. Nu doar pentru ca sunt suportul unui gest care presupune romantism, ci si pentru ca putine femei se pot bucura de o scrisoare. Sau pentru ca respectiva femeie nu a mai primit vreodata o scrisoare. Scrisorile se pastreaza si pentru ca femeilor le place sa-si traiasca amintirile. Deschiderea unul e-mail sau a unui SMS este un gest tehnic. Deschiderea unei scrisori, atingerea hartiei si vizualizarea scrisului de mana reusesc mult mai bine sa refaca momente sau sa aduca trecutul in prezent.

Scrisorile presupun originalitate

Intotdeauna am incercat sa-i conving pe cei care imi cer sfatul sa fie originali. Sa nu faca in relatiile cu femeiele lucrurile pe care le fac si altii. O scrisoare presupune originalitate pentru ca foarte putini barbati mai apeleaza la acest gen de comunicare. Astfel, din cand in cand, cu ocazii speciale, scrie-i o scrisoarea. Vei avea si va avea de castigat 🙂

PS: dacă vrei să înveți cum să stârnești rapid atracție unei femei, ia-ți acum acest ghid:

Sigur pe Tine – Cum să o cucerești cu ajutorul siguranței de sine

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.