Primul telefon dupa ce-ai cunoscut-o

Primul telefon după ce ai abordat-oIn lumea barbatilor interesati de  „jocul cu fetele”, exista un fel de butada usor idioata care spune ca dupa ce ai cunoscut o fata sau ai iesit pentru prima data cu ea, trebuie sa astepti 3 zile pana la primul telefon.

Ei,  mai important decat perioada de timp dupa care o suni este ceea ce spui atunci cand vorbesti cu ea.

In primul rand, trebuie sa eviti sa suni si sa te prezinti ca in prima zi de scoala, cand invatatoarea citeste catalogul si chiar vrea sa afle ce ocupatii au parintii tai.

De asemena, nu suni cu atitudinea unui speriat caruia i-a trebuit mult curaj pana a luat hotararea de-a pune mana pe telefon, foarte mult curaj pana a format numarul si extrem de mult curaj cat a asteptat fara sa inchida raspunsul fetei…

Deci, nu primeaza perioada de timp dupa care o suni, ci atitudinea ta si continutul discutiei pe care o ai.

Te prezinti, nu te prezinti?

Am vorbit mai sus despre felul in care te prezinti. Mai exact despre felul in care nu trebuie sa te prezinti. Lucrurile depind mult de dispozitia ta. Daca tu ai chef sa o suni si sa o intrebi direct ce mai face, fara sa te prezinti, fa asta.

Orice repros vizavi de o asa zisa lipsa de politete din partea ta poate fi ulterior un subiect pe tema caruia sa te amuzi.

Deci, tine cont de ceea ce ai tu chef sa faci, nu de ceea ce-ti inchipui ca i-ar placea ei sa faci.

Ce faci cand nu-si aduce aminte?

Sa zicem ca ai cunoscut-o la o petrecere, in parc sau mai stiu eu unde. Ti-a dat numarul de telefon, tu ti-ai pus in gand sa o suni si chiar o faci spre deosebire de milioanele de barbati care asteapta un semn divin pentru a se lamuri daca e bine sa vorbesti la telefon cu o fata dupa ce respectiva le-a oferit numarul.

Daca tipa iti spune ca nu-si aduce aminte cine esti, nicio problema. Categoric nu te-apuci sa-i explici cu lux de amanunte unde te-a cunoscut, cum erai imbracat tu, cum era imbracata ea, la ce distanta de nu stiu ce fast food de cacao va aflati.

Detalii de genul acesta sunt specifice celor angajati sa deseneze harti pentru GPS-uri, nu pentru un tip care suna o  fata.

In realitatea, sunt doua variante. Ori tipa minte, ori tu esti greu memorabil. Prima varianta este cea mai probabila, iar a doua poate fi un prilej pentru tine de-a deveni memorabil 🙂

Astfel, daca-ti spune ca nu-si aminteste de tine, spune-i ca nici tu nu-ti amintesti cine este ea, ca tocmai de asta ai sunat-o, sa verifici al cui o fi numarul.

Apoi, ca si cand cel mai firesc lucru din lume este ca ea sa se prezinte cu lux de amanunte, cere-i sa spuna cine este. Cum o cheama, cu ce se ocupa, cu ce nu se ocupa si mai ales, de ce obisnuieste sa minta ca nu-si aduce aminte de tine 🙂

Sursa foto: manganite on Flickr

 

Abonează-te prin email și primești ponturi la care doar abonații au acces! Trimit mail-uri zilnic. Fără SPAM, fără labe triste.